Hogyan feküdhetnék le a tesitanárommal? 24 éves férfi, sportos, jóképű. Ötleteket várok
és te hány éves vagy?
ja és hányadikos vagy?
hát nekem a kémia tanárom jött össze az egyik diákjával...de azok is csak azután miután a csaj már éretségizett....ha ismersz olyat akik így jöttek össze akk kérdezd meg tőlük :)))))))))))))
de sztem pucsícs, szemezz és ilyenek...ő is csak egy pasi
Mos le lehet engem ku**ázni meg stb,de én választ a adok a lány kérdésére,hiszen azért tette fel,hogy mi segítsünk neki :)
Előszöris hívd fel a figyelmét magadra. minisort,tesizz mindig és ha tart vmilyen edzést járj el azokra. Tudd meg,hogy hova jár szórakozni és menj oda teis és ott elkezdhetsz vele beszélgetni. Próbálj felé úgy közeledni ahogy más 24 éves pasi felé.
Hááát...
Lehet,hogy lepontozol,de szerintem várj,amíg el nem ballagsz.Mert ha ez jövőre kiderül,az nagyon ciki lesz.Lehet,hogy ki is csapnak téged,Őt pedig kirúgják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!