Hogyan feküdhetnék le a tesitanárommal? 24 éves férfi, sportos, jóképű. Ötleteket várok
Szia!
Az én iskolámban volt rá példa, hogy egy 40-50 körüli tesitanár összejött a 18 éves diákjával. Azóta a lány már elballagott, de még mindig együtt vannak, együtt is élnek. A tanárnak egyébként nem ez az első kapcsolata egy diákkal, az én volt sulim is a második munkahelye neki, az előzőből kirúgták. Szóval ezzel csak illusztrálni akartam, hogy lehetséges. Ja, és még annyi, hogy nálunk ez nagyon nyilvánvaló volt, szinte biztos vagyok benne, hogy az igazgató is tudott róla, de mivel a sulim elég jóhírű iskola, gondolom, nem akart botrányt, így úgy tett, mintha nem történt volna ilyesmi. Amúgy szerintem nem gáz, ha megtetszik a tanárod, elvégre ilyen korban az apákon kívül ő van előttünk, mint példa. Szóval sok sikert! (A biztonság kevéért egyébként tényleg megérné várni, míg elballagsz :) )
tedd ki, ha van mit.
szűz vagy még, vagy miért ide írtad?
Házinyúlra nem lövünk.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!