Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az milyen, ha egy jóképű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen, ha egy jóképű, sportos, intelligens férfi 8, vagy ennél több társkeresőn van fent, de eddig még senkivel sem jött össze egyik társkeresőről sem? Beteges dolog?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 20:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Tehát tanár vagy és emellett még van egy másik munkahelyed is és tanulsz is? Hát akkor máris átértékelem, tehát nem sok időd van ismerkedni. Próbálj ki pár olyan sportot ahol előfordulnak nők is. Squash pl. Én bátran ajánlanám a horgászatot, mert én nő létemre imádok horgászni, de sajnos a nők többsége nem szereti, fogalmam sincs, hogy miért, a legjobb sport a világon. Ahol laksz arrafelé nincsenek bárok? Ami nem disco jellegű, hanem ilyen beülős :)
2010. márc. 7. 14:07
 12/21 A kérdező kommentje:

Egész sok beülős hely van, és mennék is, de hiába van kedvem, nem bírok mert annyira kimerültem. Volt olyan hogy nyitott szemmel aludtam el a tanfolyamon.

Szeretnék már társat, mert nem jó egyedül, szinte fojtogat már a korom és nem akarok elkésni. Aránylag sok nővel levelezek egy időben, de nem túl tartalmasak a beszélgetések. Nekem az is fontos, hogy a fejében minden rendben legyen, ne csak a külsején. Kimondottan nincs ideálom, de szimpatikusak a barna hajú, barna szemű nők. De ez nem befolyásol a választásban.

2010. márc. 7. 14:31
 13/21 anonim ***** válasza:

És mi az a kritérium ami miatt gond van azokkal a hölgyekkel, akikkel levelezel? A beszélgetések tartalmatlansága? Vagy van esetleg olyan dolog, ami abszolút kizáró ok? Tehát pl. gyereke van, vagy elvált vagy bármi akár külső akár belső tulajdonság, ami kritérium?

Hidd el egyáltalán nem vagy elkésve, sőt én meg vagyok lepve mennyire érett vagy 30 évesen. Én elég sok emberrel találkozom a munkám miatt, hát, ritkán botlok érett, komolyan gondolkozó férfiakba. Persze tisztelet a kivételnek, mert azért ilyenre is van példa, de sajnos egyre kevesebb. Szóval egyáltalán nem vagy kifutva az időből :) 21/N

2010. márc. 7. 15:22
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen. A tartalmatlanság zavar főleg. Mondom, külsőleg nincs feltétel, ha megtetszik, megtetszik. Azért írok neki. Nem szeretném, hogy elvált legyen, vagy már legyen gyermeke. Nincsen bajom az ilyen állapotban lévő emberekkel, de nem szeretném.
2010. márc. 7. 21:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Meg tudom érteni. Bár én még csak 21 éves vagyok, de nem tudom mennyire csúnya ilyet mondani én is nehezen barátkoznék meg a gondolattal, hogy a párom elvált legyen, nem azért mert elítélem, hanem mert tudom, hogy másképp tekintene rám és ő már túl van azon az érzésen, ami nekem először jelenik meg az életemben. Szóval meg tudlak érteni, de hidd el egyáltalán nem vagy elkésve, egyszerűen csak még nem találtad meg a megfelelőt :) Meg fogod, zsák a foltját :) A tanárok egyébként is kapósak, mert tényleg művelt emberek :) Egy időben én is tanár akartam lenni, de aztán a jelenlegi helyzet miatt lemondtam róla és inkább más pályát választottam, de nem bántam meg, mert ezt is legalább annyira szeretem, mint a tanítást :) Valamennyire most is hozzátartozik a tanulmányaimhoz, de lényegesen kevésbé, mint ha ténylegesen tanár lennék. Megkérdezhetem mit tanítasz? 21/N
2010. márc. 7. 21:39
 16/21 A kérdező kommentje:

Jobban jártál, hogy nem tanárként dolgozol! Én nagyon szretem, de rossz a munkaköri közösség, és egyre több gyerek nehezen megfékezhető.

Nem szeretném, ha felismerne bárki is, ezért csak annyit írok, hogy az egyik tantárgyam humán, a másik félig reál, félig humán. Utóbbiból ebben az évben szerzem meg a mesterdiplomámat.

2010. márc. 8. 20:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom jobban jártam-e, mert tényleg nagyon nagyon szerettem a tanítást, valamennyire most is a részem :) Azt hiszem értem, hogy milyen tanár vagy :):)

Az tény, hogy ez a viselkedés, ami jelenlég a diákokra jellemző, minősíthetetlen :( Talán én is nehezen bírnék el vele, vagy tényleg előfordulhat, hogy nagyon megbántanának, pedig egyáltalán nem vagyok sértődős fajta, és én is voltam diák. Szóval ebből a szempontból talán jobban jártam. Ne haragudj, hogy csak most reagálok, csak elárasztottak a ZH-k tömkelegei. Ki nem állom a szorgalmi időszakot. 21/N

2010. márc. 11. 17:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem akarok indiszkrét lenni, de csak én érzem úgy, hogy felkeltetted a 21 éves hölgy érdeklődését?
2010. szept. 2. 20:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Kedves előző, nemcsak te, mert én is, de szerintem ők március óta akár össze is jöhettek.:-)))
2010. szept. 2. 23:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Úgy legyen.:)
2010. szept. 3. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!