Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Intelligens férfi vs. Pofozógé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intelligens férfi vs. Pofozógép izomagy. Melyik a kelendőbb a nőknél?

Figyelt kérdés
Azt is érdekel melyik milyen nőnél.
2012. máj. 21. 09:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
A kettő ötvözete,az összesnél.
2012. máj. 21. 09:51
 2/28 anonim ***** válasza:
Mindegyiket elvárják.
2012. máj. 21. 09:53
 3/28 anonim ***** válasza:
semelyik...
2012. máj. 21. 09:53
 4/28 anonim ***** válasza:
Az a nő, aki elvárja hogy felpofozzák az elég alpári családból származhat. Ha valaki izmokra bukik az meg csak simán felszines. Első.
2012. máj. 21. 10:09
 5/28 anonim ***** válasza:

Egy intelligens férfi is lehet bunkó, tohonya, kövér, cél nélküli, és egy izomagy is lehet kedves és gyengéd.

Én az eszéért (is) szeretem a páromat, alapból egy nálam műveletlenebb vagy egyszerűbb emberrel nem kezdenék, másképp hogyan néznék fel rá? Mondjuk tény, ha egy zsíros hájpacni lenne pattanásokkal, akkor addig amíg nem kezdene magával valamit, én se kezdenék vele. Mert normális, hogy egy olyat akarok magam mellé, aki törődik magával, nem hanyagolja el magát, egészséges stb.

2012. máj. 21. 10:09
 6/28 anonim ***** válasza:
55%

Alig szuggesztív kérdés megint...

Egyébként meg mindkettőnek megvan a maga célközönsége, hülyeség általánosítani. Az egyik nőnek ez, a másiknak az.

2012. máj. 21. 10:23
 7/28 anonim ***** válasza:

nem minden izomagy pofozógép, gyakran éppen a pocakos, vagy vékony emberek az agresszívabbak

az intelligenciára bukok nagyon, az meg nem izomfüggő, bár az tény, hogy egy éjjel-nappal izomagyakkal lógó srác nem valószínű, hogy értelmes

kis agresszivitás kell a férfinál, de az inkább más területen nyilvánuljon meg (üzleti élet, sport, más férfiak lenyomása), ne a nővel szemben legyen agresszív

szóval azt mondanám: izmos, de nem szétgyúrt, intelligens, ápolt, gazdag, céltudatos, maximalista, jóképű, kicsit agresszív és flegma, jó humorú pasi kell nekem :D nincsenek nagy igényeim :P

21/L

2012. máj. 21. 10:57
 8/28 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, abszolút nem nagy igények... :D
2012. máj. 21. 10:59
 9/28 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, ha nem izmos, felőlem lehet 50 kg vasággyal, de legyen intelligens.

24/N

2012. máj. 21. 11:01
 10/28 anonim ***** válasza:
7-es:még valamit esetleg ezen kívül?:D
2012. máj. 21. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!