Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy amikor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor egy ferfi talal egy intelligens, saját lábán megállò, onállò not, kisebbségben kezdi érezni magát, és minden eszkozzel megpròbálja megalázni a not?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 23. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Van ilyen, de szerintem az is benne van, hogy a nő kicsit feljebb is érzi magát, szóval valahol ő is tehet róla, úgy viselkedik csak nem veszi észre, és azért a férfi önérzetét is bántja, ha mondjuk többre viszi a nő és ő meg alig halad, ilyen frusztráló dolog ez, és ez így csapódik le. :P
2012. ápr. 23. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt lehet megalázni, aki hagyja magát. De miért is vagy vele?
2012. ápr. 23. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Vannak ilyen típusú emberek is igen. Viszont ezek nem ilyen nőhöz valók. Nem lehet általánosítani, hogy a férfiak nem viselik ezt el. Sok férfi inkább a talpraesett nőket szereti és bálványozza, mint a szerencsétleneket. Aki ezt nem viseli el, az határozatlan "lányos férfi" "cicafiú", ilyeneket sokat ismerek. Sajnos ezek az emberek kisebbségi komplexusban szenvednek. Ezeket jobb elkerülni. Egyszer én is belefutottam egy ilyenbe, amint rájöttem erre, azonnal ki is tettem a szűrét. Fúj.
2012. ápr. 23. 11:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Sok férfi inkább a talpraesett nőket szereti és bálványozza, mint a szerencsétleneket."

10 éve keresek ilyet, de valahogy mindig olyat sikerült kifognom, aki végül elhagy egy naív és szerencsétlen libáért aki mindent elhisz neki, bármit is mond, bár bocs a kifejezésért.

2012. ápr. 23. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Vegyük ketté a kérdést: az intelligens, saját lábán megálló nő vonzó, viszont ne legyen tököscsaj, nincs olyan férfi akit ne zavarna ha a nője tökösebb lenne. Az ilyen kapcsolatok belülről őrlik, kívülről meg szánalmasnak látszanak, senkinek se jó.

Az meg már más kérdés ha valaki oly balf*asz h férfi létére egy nálánál tökösebb/extrovertáltabb stb nővel kezd, és úgy próbálja ezt kompenzálni h megalázza a másikat. Az ilyen kapcsolattal megintcsak mindenki rosszul jár.

2012. ápr. 23. 11:50
 6/8 A kérdező kommentje:

hàt az én tapasztalatom, sajnos 80%-ban, hogy a férfiak megalàzni akartak (idaig, mondom, 80%-àban a kapcsolataimnak,), amikor én mindent adtam, szeretetet, szerelmet, megértést, csak van egy kis logikàm.... és nagyon komolyan, soha nem akartam egyik parrtneremet se "kiherélni", nem is kellene toketlen pasi...

koszi a vàlaszokat!

2012. ápr. 23. 12:14
 7/8 A kérdező kommentje:

és hogy lehetne ezt orvosolni? elmagyaràzni, hogy én nem érzem magam felsobbrendunek, nem akarok nàla okosabb lenni, és ne okozzon tobb fàjdalmat? azért elég szar, hogy a sajàt kisebbségi érzete miatt engem minduntalan mealàz....

de szeretem, elveszteni nem akarom

2012. ápr. 23. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet nem neked valóakkal kezdtél, az általad preferált típus pont nem való hozzád.
2012. ápr. 23. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!