Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor egy ferfi talal egy intelligens, saját lábán megállò, onállò not, kisebbségben kezdi érezni magát, és minden eszkozzel megpròbálja megalázni a not?
"Sok férfi inkább a talpraesett nőket szereti és bálványozza, mint a szerencsétleneket."
10 éve keresek ilyet, de valahogy mindig olyat sikerült kifognom, aki végül elhagy egy naív és szerencsétlen libáért aki mindent elhisz neki, bármit is mond, bár bocs a kifejezésért.
Vegyük ketté a kérdést: az intelligens, saját lábán megálló nő vonzó, viszont ne legyen tököscsaj, nincs olyan férfi akit ne zavarna ha a nője tökösebb lenne. Az ilyen kapcsolatok belülről őrlik, kívülről meg szánalmasnak látszanak, senkinek se jó.
Az meg már más kérdés ha valaki oly balf*asz h férfi létére egy nálánál tökösebb/extrovertáltabb stb nővel kezd, és úgy próbálja ezt kompenzálni h megalázza a másikat. Az ilyen kapcsolattal megintcsak mindenki rosszul jár.
hàt az én tapasztalatom, sajnos 80%-ban, hogy a férfiak megalàzni akartak (idaig, mondom, 80%-àban a kapcsolataimnak,), amikor én mindent adtam, szeretetet, szerelmet, megértést, csak van egy kis logikàm.... és nagyon komolyan, soha nem akartam egyik parrtneremet se "kiherélni", nem is kellene toketlen pasi...
koszi a vàlaszokat!
és hogy lehetne ezt orvosolni? elmagyaràzni, hogy én nem érzem magam felsobbrendunek, nem akarok nàla okosabb lenni, és ne okozzon tobb fàjdalmat? azért elég szar, hogy a sajàt kisebbségi érzete miatt engem minduntalan mealàz....
de szeretem, elveszteni nem akarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!