Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az alábbi linkben lévő 8 (elvileg nőknél sikeres) férfitípusból melyik jön be legjobban? (és legkevésbé? )
2012. máj. 20. 22:06
1/11 A kérdező kommentje:
rosszfiú,kalandor,csábító,művész,sikeres fickó,apuci,átlagos fickó,esetleg talpnyaló?
2012. máj. 20. 22:08
2/11 anonim válasza:
Hű, ez nagyon érdekes link, elmentettem magamnak. :) Én majdnem elhagytam az Átlagos fickómat egy Művész beütésű Kalandorért, de hál'Istennek mégse. :)
3/11 anonim válasza:
Nekem a rosszfiú típus jön be legjobban :))
19/L
4/11 anonim válasza:
Az optimális az lenne, ha mindegyik tipusból a jó vonásokat összegyúrhatnánk! :) Hát nem? Egy szórakoztató, titokzatos kalandor, aki stabil háttérrel rendelkezik, és ajnároz minket, és minden kívánságunk teljesíti, de ha kell, megmondja mit tegyünk:)
DE ha muszáj választani, akkor én a művész, vagy az átlagos fickóra szavaznék, és legkevésbé tudnám magam mellé elképzelni az "apuci" típust.
5/11 anonim válasza:
Mindegyikből egy kicsit, megfelelő helyzetben, megfelelő karakterrel lépjen fel.
24/N
6/11 anonim válasza:
Ezek összegyurva pont jó lenne. Bár én a müvészt és a talpnyalót inkább kihagynám
7/11 anonim válasza:
Ez a kategorizálás akkora baromság, hogy a fal adja a másikat, nehogy elhidd már, amit ír!
24/N
8/11 anonim válasza:
Akinek a rosszfiú jön be az rossz fiút akar gyerekének? :p :D
10/11 anonim válasza:
Sikertelen őstípusok: Bizonytalan és rászoruló. Akárcsak az exem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!