Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik és miért néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik és miért néz hülyének?

Figyelt kérdés

barátom tegnap ESTE10KOR küldött egy ilyen smst:

"szia, nem tudok aludni, rem. nem keltettelek fel. annyit akarok, h szeretlek és bocsánat h olykor undok vok veled.én most megyek haza,otthon pakolászok én vigyázok magamra vigyázz teis. csok"

Felhivtam mondom miez az sms? miaz h haza megy és mit pakol este 10kor? mondja h nemérti mivasn ő ilyet nem irt.

mondom ne mondja már ezt irta. de hogy ez nemigaz. na erre begurultam.

ő ezt akarta irni: ""szia, nem tudok aludni, rem. nem keltettelek fel. annyit akarok, h szeretlek és bocsánat h olykor undok vok veled.szorits nekem a hnapi vizsgára, joéjt.csok"

mondom jó de nem ezt küldted, erre letagadja O.o

Rühellem ha hazudik, normálisan kérdezem miért hazudik?? csak látom mit irt.

ilyen smst h megy haza és pakol d.u.onként szokott küldeni. de mindez 1 smsben volt. most ezt mi???? ÉS MIÉRT TAGADJA LE?

2012. máj. 17. 08:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Most nem tök mindegy hogy otthon pakolászik vagy tanul vagy akár füvet nyír?

Hogy ekkora hisztit csinálsz belőle, az se normális dolog.

2012. máj. 17. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!