Szerintetek hazudik? Vagy én vagyok ennyire bizalmatlan?
Szerintem meg nem normális, ha a férfi természetesnek veszi, hogy bármit hazudhat, feleség, gyerekek s mégis nőzik. Akkor ehez olyan partnert kell találni aki erre nyitott. Ugyanez a hasonló nőkre is igaz. Tessék nyílt lapokkal játszani, az a normális.
Bizalom nehéz ügy, esetleg közösségi oldalakon is beszélnek? Van női illata, gyanús hangulathullámzás, elkésett órák? Ti mikor voltatok kettesben? Randin egymással? Olyan mint a megcsalás elött? Azért ha már gyankszor, mielött esetleg lebukna...gondolkozz el ha most nem bizonyítod rá tudnál- még bízni benne. Mit akarnál? Megbocsájtanál? Szakítás? Akkor hogyan tovább lakás, hitel, gyerekek stb. Ezeken is gondolkodj mielött az a bomba robbanna. Szokasd magad a gondolathoz, hogy melyik utat választanád s ne akkor egyből keljen döntened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!