Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik a párom! Nincs nő a dologban, de hazudik és hülyének néz! Mit tegyek?
Először is ülj le és beszéld meg vele a dolgot.Emészted magad,és ez a picinek sem jó.Puszta biológia.A baba érzi a tested jelzéseit,és egy idő után hallja is a hangokat.Te pl mostanában nem hiszem,hogy boldog lennél mikor a pároddal beszélsz,és baba a hanggal összeköti a rossz érzést,és mikor megszületik ő sem fog örülni a párodnak.
Nem akarok pálcát törni a Kedvesed feje felett,de a típikus pálda,hogy nem járok egy E osztályos vadiúj mercivel,ha csak egy trabantra van pénzem.Tudom,hogy mennyibe egy baba,hiszen mi is most várjuk első gyermekünket,így pont nézegetjük az árakat.Amikor a kasszamegosztás kerül szóba,akkor az már régen nem jó.Párom előző, és sok ismerősöm minden egyéb kapcsolatából látom,hogy az sosem lesz jó,és előbb utóbb szakítás/válás lesz a vége.Sosincs enyém tied!Ami pénz befolyik,mindegy ki kereste a családé.hiszen attól vagyunk család,hogy nincs enyém tied.Ezt már egy 16 éves gyerek megérti.Tudom milyen az szenvedéllyel szeretni egy hobbit,de ha nem volt rá pénzem,akkor inkább falraakasztottam az íjat.
Csak azt tudom tanácsolni,hogy úlj le,és beszéld meg vele,mert ez így nem fog menni.
Szia!
nehéz egy ügy az biztos. de szerintem ha ennyire nem érdekli a saját gyermeke és enynire nincs tekintettel a gyermeke anyjára akkor megsem érdemel titeket, szeritnem most a legfontosabbnak a gyerekét kéne tartania nem pedig bármiféle hobbit, elöször is nincs gyerekem de tisztában vagyok vele hogy egy gyerek sokba kerül, és mellesleg nagyon nagyon sok figyelmet igényel, és ha a párod már rád sem figyel ,hagyja hogy kitakaritsd a lakást nem segit, nem törödik vele, hogy terhes vagy akkor már most nem törödik sem veled sem a babával aki még megsem született és mi lesz késöbb? ő elkölti a hobbijára a pénzét végül már az sem lesz elég a te énzedet akarja a hobijára költeni mert a övéből már kifogyott, valoszinű h a haverjával ez a közös hobbi egy kamu és vagy ha nem akkor is az lesz a vége hogy te fogsz belöle rosszul jönni ő meg majd továbbra is ül a számitógép elött vagy nézi a TV-t és veled fog azért ordibálni hogy hé huzzál be a gyerekhez és csinálj vele valamit mert ordit és nem hallom a tV-t. te meg majd rohangálsz melozni gyerek mellett....hát nemtudom, szeirntem nem megoldható egy ilyen férfi mellett, egy babával pedig foglalkozni kell nagyon nagyon sokat.
bocs hogy ezt igy irtam le, de én tényleg ezt látom hogy hagyd ott, tényleg hagyd ott, ha ne akarod hogy egy ilyesmi jövöje legyen a babának, hogy igy kelljen leélned az életed. ha otthagyod akkor még van rá leehtőséged hogy megismerkedj egy olyannal aki tényleg szeret, segit és értékeli azt hogy van egy gyereked. hidd el ha szeret egy férfi nem fogja érdekelni hogy a baba nem az ővé, és a gyereknek is jobb lenne ha olyan ember melett nőne fel, aki törödik vele, leviszi a térre focizni, meg stb. nem pedig a TV-t bámulja. és ebben az egészben a legdurvább hogy hamar kell döntened mert minél késöbb döntesz annál rosszabb neked is és ababának is. szia
és majd irj hogy mi lett veled.
gergo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!