Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ezek után nem nézne hülyének ha fészbukon kérnék találkát tőle?
mit gondoltok ,nem túl taszító az hogy ha másképp nem érzem alkalmasnak megkérdezni hogy lenne kedve e találkozni sulin kívül?
ez a helyzet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
fészbukon alig beszélek vele, utoljára nyáron írtam rá.
lányok ti hogyan reagálnátok ha vmikor a közelben ráírnék?
nagyon izetlenség lenne a részemről. esélyromboló?
én 18f ő 16l
mit gondoltok?
köszönöm a válaszod és örülnék ha válaszolnál a következő kérdésemre is:P
az a gond ezzel hogy ,az oké hogy egy suliba járunk, de alig látjuk egymást. mindig máshol van óránk. csak úgy ok nélkül odamenni valakihez nekem borzasztó kellemetlen ,akkor legalább lenne egyedül de mindig a barátnőjével beszélget.
ilyet nagyon gyakran érzek ha van egy nagyobb társaság(najó most csak 2en vannak de akkor is..), mintha kevés lennék én egymagam hozzájuk. ez pedig azért kellemetlen mer zavarba jönnék. kérdeznék valami hülyeséget és ott van elcseszve az egész..
azóta rossz érzések fognak el, ha rá gondolok, már mint nem úgy :D, hanem hogy ha arra gondolok, hogy akár az enyém is lehetett vna, de ez önzőség, úgyhogy ezt nem szabad mondani, már túl vagyok rajta, csak érzem, hogy hibáztam egy nagyot, és bármikor meglátok egy képet róla és a srácról akivel együtt van, nem jó érzés.de mit lehet tenni.
amúgy kösz az érdeklődést, milyen különös, hogy másoknak is érdekes lehet az ember "szerelmi" élete :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!