Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megbökök fészbúkon egy lányt, akivel csak köszönőviszonyban vagyok, rájön hogy bejön nekem?
Figyelt kérdés
Leszólítanám előben, csak soha nincs rá lehetőségem.2011. okt. 13. 23:42
2/10 A kérdező kommentje:
mondjuk erre én is gondoltam :D
2011. okt. 13. 23:44
4/10 anonim válasza:
Rájön, másnap a nyakadbaugrik és addig csókol ameddig szilvásbukta nem jön a füledből
5/10 anonim válasza:
Én észre sem veszem ha valaki megbök. A legutóbbit is csak fél év után... :S
6/10 anonim válasza:
Én meg le se szarom xD Sőt utálom az egész fészbuk nyomort ne süllyedjen már ide a világ -.- majd ott is akarod megkérni a kezét?
7/10 anonim válasza:
Persze csak vigyázz a bökdöséssel, mert gyerek lesz a vége.
8/10 anonim válasza:
basszus mi EZ? manapság a Facebook bökéssel vallod be a szerelmednek, hogy tetszik? FÚJ! beteg világ
9/10 anonim válasza:
9 bökés után hozzádmegy. Csak kellemetlen, mert utána minden családtagja bökdösni fog...
10/10 Pj0tr válasza:
Annyiból még nem jön rá azt viszont kiírja neki a fészbúk, hogy hányszor csaptad ki és melyik képére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!