Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy fiú aki nagyon tetszik, és szeretnék vele beszélni, de még nem beszéltünk akkor mit mondjak neki mondjuk fészbukon?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 00:20
1/30 anonim válasza:
Jelöld be, hátha majd ő magától rád ír, de ha mégsem, akkor írj rá, hogy szia mizu? és ha megkérdezi honnan ismered akkor ird neki, hogy: Ismerős vagy nekem, baj, hogy bejelöltelek?
2/30 anonim válasza:
szia
hogy vagy ?
tudom h még nem beszéltünk, de nagyon tetszel nekem, és szeretnék veled jobban megismerkedni :)
másold be ezt :D casanova voltam ;)
3/30 A kérdező kommentje:
és mondjuk az joi lenne h: "szia mizu? bocs h irtam de unalom van ilyenkor este:/ ugye nem gond?" pl ilyenre gondoltam
2011. aug. 1. 00:29
4/30 anonim válasza:
szerintem ne azt ird h unalom van , mert akkor azt is hiheti h csak unalombol irtal rá ...
megint casanova voltam :D
5/30 anonim válasza:
nyugodtan ird meg neki h tetszik neked :) legyen tisztába vele ! nekünk fiuknak jol esik ha ugy ir ránk a csaj h tetszünk neki, és nem kamu szöveggel h unalom van , meg h ismerős vagy nekem ...
ismét casanova :D
7/30 A kérdező kommentje:
de nem merek ugy odaállni h:"szia mizu tettszel" ez igy tul spontán. először meg akarom ismerni. most még csak így hogyismondjam...kivülröl tettszik:) érted?
2011. aug. 1. 00:36
8/30 anonim válasza:
írd ezt h : de nekem bejon. és rogton h hopp nem ide akartam,és már megy is a beszélgetés :)
9/30 A kérdező kommentje:
de ez biztos bejön??? ugyanis nagyon félek:/:(
2011. aug. 1. 00:41
10/30 anonim válasza:
akkor ird neki h szia , mit csinalsz ilyen keso este, h h nem tudsz aludni .... es onnan mar elkezdtek beszelni akarmirol :D h huu de megéheztem --> kedvenc kaja stb....
Casanova segít ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!