Engem teljesen hülyének néz a párom?
Adjatok tanácsot, mert úgy érzem ebbe beleőrülök.
Párommal 3 éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk elején lebukott, hogy flörtölt mellettem. Megbocsátottam, mert azzal magyarázta, hogy az még nagyon az elején volt, nem volt elköteleződve és még nem érzett semmit irántam.
Majd fokozatosan kezdtem érezni, hogy belém szeretett. Mindent megtett volna értem, boldog voltam már épp kezdtem elfejteni a kezdeti botlását, amikor felfedeztem, hogy regisztrált facebookon pasik és csajok alkalmazásra és rendszeres látogatója is volt. Teljesen kibuktam, csalódtam benne és a bizalmam is megrendült. Nem értettem miért kell ez neki, ha egyszer boldogok vagyunk és elmondása alapján neki nem kell más nő. Szakítottam vele, de visszakönyörögte magát. Törölte magát az alkalmazásról. (Vagy ha lehet olyat beállítani, lehet csak azt tiltotta le, hogy én ne lássam..már semmiben nem vagyok biztos) Több, mint 1 évig „pedálozott” próbálta visszaszerezni a bizalmamat. Tenyerén hordozott, éreztem, hogy őszintén és mélyen szeret. Boldog voltam és úgy éreztem megérdemel egy új esélyt.
Összeköltözünk, boldogabb voltam, mint valaha. Újra megbíztam benne, amikor is feltűnt, hogy egyre több nő ismerőse van facebookon. Néha-néha rákérdeztem, hogy ez kicsoda-ez kicsoda de csak lerázott annyival, hogy bejelölt és kész. Már akkor se értettem hogy miért fogadja el azokat az „ismerősöket” akiket nem is ismer. (De mivel 28 éves, gondoltam tisztában van azzal, hogy mit miért csinál. És úgy éreztem nem kockáztatná azt ,hogy elveszítsen) Egyre gyanakodóbb lettem, elképedve láttam hogy meglehetősen igénytelenek, közönségesek az új női ismerősei. Nem is értettem honnan szedi őket össze. ( Nagyon megalázónak éreztem rám nézve.) Aztán jöttek sorra párom adatlapjára a félreérthető kommentek ezektől a „nőktől”. Teljesen kikészültem. Kérdőre vontam páromat, azt mondta csak írogatnak neki, és nincs semmi jelentősége. Csakhogy én úgy éreztem, hogy teljesen hülyének néz. Gondolom egy csaj se olyan hülye hogy félreérthető dolgokat ír egy pasi üzenőfalára, úgy ha semmiféle visszajelzést nem kapott az illetőtől. Sőt ha még elutasítást is kapott.
Tényleg szeret, érzem és tudom. Közös jövőt tervezünk, értünk dolgozik. Azt mondja, én vagyok élete szerelme és belehalna, ha elveszítene. Már a gyerek téma is szóba jött és akkor ilyenekkel kell szembesülnöm. Gyerekes és megalázó az egész helyzet. Ismételten csalódtam benne és nem tudom, mit gondoljak. Milyen jövő várna rám mellette?!?
Úgy érzem hülyének néz. Párom kikérte magának hogy ne vádaskodjak és azt is mondta ha nem bízok benne szakítsak mert nekem tudnom kellene hogy mennyire szeret. De ha ennyire bizalmatlan vagyok és vádaskodó akkor nem is szeretem igazán.
Én azomban azt gondolom ha ő valóban szeretne nem generálna ilyen félreérthető helyzeteket, amik következtében el is veszíthet.
Miért csinálja ezt? Tényleg nem fogja fel, hogy megaláz ezekkel? Hülyének néz? Szeretett valaha egyáltalán? Mit csináljak???
Jaj.
A párod tömegpasi. Jó nő vagy, persze, hogy teper, te vagy a trófea, de amint megadod magad, megy más vizek felé. Ennyi.
Olyan férfival ne alapíts családot akinél úgy érzed egy kicsi zűr van. Mert gyerek mellett az már nagy zűr lesz és tönkre vágtál 2 életet biztosan.
Én azt mondom, nézd a helyzeted harmadik félként.
Neki folyton kell a megerősítés, hogy ő a falu bikája, minden nő kívánja. különben odavan. Ha ezt elnézed neki, akkor boldogan élhettek amíg rá nem jön, hogy megöregedtél és a fiatal pipik meg alig várják, hogy rávesse magát.
Tucatpasival nem érdemes kezdeni.
Köszönöm!
Szerinted ő mindig ilyen marad? (Bár, ha 28 éves korában is ilyen nem gondolom hogy nagyon változna)
Már csak azt nem értem, akkor miért akar annyira családot, miért ad meg nekem mindent, csakhogy boldognak lásson?
Ha ő ebbe éli ki magát, akkor miért kellek én neki?!
Olyan hülye voltam, hogy folyton esélyt adtam neki! És eszem ágában sincs ezzel a helyzettel kieggyezni.
Meg akarom érteni, de nem tudom! És fáj tudatosulni az érzéssel, hogy elpazaroltam 3 évet az életemből!
Változni nem fog. Ne ess bele abba a csapdába, hogy ezzel hitegeted magad. Sokan belebuktak már ebbe.
Azért kellesz neki, mert elakarja játszani a jó társat, későbbiekben a jó férjet, apát. Ez is egonövéles nála. A többi nő meg arra kell, hogy alfa hímnek érezze magát aki bárkit megkaphat. Az ilyen ember életében mindig saját maga lesz az első helyen.
Ne haragudj de az ilyen férfiak mellett csak a balek nők maradnak meg hosszútávon. Keress egy olyan férfit akinek nem csak saját maga számít.
Igen, sajnos hülyének néz. Mint a legtöbb pasi a nőjét... Nekem is volt egy ilyen pasim. Csak akkor még MSN volt a menő, nem a fészbuk. Egyszer rajtakaptam, hogy flörtölget az exével meg még egy pár csajjal MSN-en, akkor csinált egy új felhasnzálót, amibe csak én voltam meg néhány havrja. Aztán érdekes módon, gyűltek a csajok a listájában, egyre többen lettek, ismeretlenek, idióta crazyangel4you tipusú nevekkel. Mindig rákérdeztem, de ugyanaz a válasz, nem tudja, csak bejelölte, nem ismeri, ilyen hülyeségek. A végén atz vettem észre, hogy vagy 40-50 ilyen iusmertlen liba van a listájában és érdekes módon egyiket se ismeri és nem szokott velük dumálni. Jaj, szánalmasak az ilyen pasik, hálistennek megszabadultam tőle(nem csak emiatt, amúgyis zűrös pasi volt).
24/N
hát ez borzasztó. Ha ennyire nem bízol benne, akkor min alapul a kapcsolat? Nem tudom, minek néz téged, szerintem mivel eddig eltűrted ezeket, gondolja, akkor csinálhatja.
Engem zavarna, beleőrülnék a féltékenységbe, úgyhogy én nem járnék vele, ez tök lealázó, amit csinál veled szemben.
isten őrizz ilyennel!!!!!
SAját tapasztalat leirom hogy okulj belőle és még ma kitedd a cuccát. Elején ugyanezek, majd felregisztrált a társkeresőkre mellettem, stb. esküvőt le akartam fujni mert kiderült valami levél kapcsán mással kavar. Persze mégis megtörtént az esküvő egy darabig csend ilyen ügyben. Jött a lányom, majd a fiam 6 hónapos korában közölte egyik napról a másikra hogy lelép.
Lestem mint Laci a moziban itt vagyok egyedül két gyerekkel.
Nehogy belemenj ilyenbe!! Keress normális pait aki megbecsült. Az én páromnak fontosabb volt egy 29 éves friss pipi mint a saját családja.
Pakold a cuccát és kifelé vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!