Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem teljesen hülyének néz a...

Engem teljesen hülyének néz a párom?

Figyelt kérdés

Adjatok tanácsot, mert úgy érzem ebbe beleőrülök.

Párommal 3 éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk elején lebukott, hogy flörtölt mellettem. Megbocsátottam, mert azzal magyarázta, hogy az még nagyon az elején volt, nem volt elköteleződve és még nem érzett semmit irántam.

Majd fokozatosan kezdtem érezni, hogy belém szeretett. Mindent megtett volna értem, boldog voltam már épp kezdtem elfejteni a kezdeti botlását, amikor felfedeztem, hogy regisztrált facebookon pasik és csajok alkalmazásra és rendszeres látogatója is volt. Teljesen kibuktam, csalódtam benne és a bizalmam is megrendült. Nem értettem miért kell ez neki, ha egyszer boldogok vagyunk és elmondása alapján neki nem kell más nő. Szakítottam vele, de visszakönyörögte magát. Törölte magát az alkalmazásról. (Vagy ha lehet olyat beállítani, lehet csak azt tiltotta le, hogy én ne lássam..már semmiben nem vagyok biztos) Több, mint 1 évig „pedálozott” próbálta visszaszerezni a bizalmamat. Tenyerén hordozott, éreztem, hogy őszintén és mélyen szeret. Boldog voltam és úgy éreztem megérdemel egy új esélyt.

Összeköltözünk, boldogabb voltam, mint valaha. Újra megbíztam benne, amikor is feltűnt, hogy egyre több nő ismerőse van facebookon. Néha-néha rákérdeztem, hogy ez kicsoda-ez kicsoda de csak lerázott annyival, hogy bejelölt és kész. Már akkor se értettem hogy miért fogadja el azokat az „ismerősöket” akiket nem is ismer. (De mivel 28 éves, gondoltam tisztában van azzal, hogy mit miért csinál. És úgy éreztem nem kockáztatná azt ,hogy elveszítsen) Egyre gyanakodóbb lettem, elképedve láttam hogy meglehetősen igénytelenek, közönségesek az új női ismerősei. Nem is értettem honnan szedi őket össze. ( Nagyon megalázónak éreztem rám nézve.) Aztán jöttek sorra párom adatlapjára a félreérthető kommentek ezektől a „nőktől”. Teljesen kikészültem. Kérdőre vontam páromat, azt mondta csak írogatnak neki, és nincs semmi jelentősége. Csakhogy én úgy éreztem, hogy teljesen hülyének néz. Gondolom egy csaj se olyan hülye hogy félreérthető dolgokat ír egy pasi üzenőfalára, úgy ha semmiféle visszajelzést nem kapott az illetőtől. Sőt ha még elutasítást is kapott.

Tényleg szeret, érzem és tudom. Közös jövőt tervezünk, értünk dolgozik. Azt mondja, én vagyok élete szerelme és belehalna, ha elveszítene. Már a gyerek téma is szóba jött és akkor ilyenekkel kell szembesülnöm. Gyerekes és megalázó az egész helyzet. Ismételten csalódtam benne és nem tudom, mit gondoljak. Milyen jövő várna rám mellette?!?

Úgy érzem hülyének néz. Párom kikérte magának hogy ne vádaskodjak és azt is mondta ha nem bízok benne szakítsak mert nekem tudnom kellene hogy mennyire szeret. De ha ennyire bizalmatlan vagyok és vádaskodó akkor nem is szeretem igazán.

Én azomban azt gondolom ha ő valóban szeretne nem generálna ilyen félreérthető helyzeteket, amik következtében el is veszíthet.

Miért csinálja ezt? Tényleg nem fogja fel, hogy megaláz ezekkel? Hülyének néz? Szeretett valaha egyáltalán? Mit csináljak???

2012. ápr. 11. 23:21
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt gondolom, hogy párom nem csalna meg. Nem szoktunk külön járni szórakozni, mindig mindenhova magával visz. Büszke rám és törődik velem. De erről a netes flörtölgetésről úgy látszik nem tud leszokni.

Pedig biztos vagyok benne, hogy soha nem kellenének neki azok a "csajok", tényleg van hogy elszörnyedve látom , hogy a "legalja kategória" ráadásul az üzenőfalra kiírt kommentek alapján nagyon is ostobák.

Az, hogy megcsalna bárkivel is, nem tudom elképzelni még 3 év után sem tud betelni velem.

Szerintem itt az lehet a gond, amit már korábban is írták hogy rendkívül alacsony az érzelmi intelligencia szintje és megerősítésre van szüksége, hogy még mindig jó pasi. (Ugyanis mindig azt hallgatom, hogy már megöregedett...bezzeg fénykorában stb.stb.) Lehet, amit tőlem elismerésként kap az nem elég neki...Mindenesetre ezt én így nem tudom folytatni. Az önbizalmamat/önbecsülésemet teljesen leépíti. Féltékeny vagyok igénytelen "nők"-re...és kiábrándulok a saját páromból. A bizalmamat pedig már nagyon rég elveszítette.

Tudom, hogy szeret és tudom hogy utánam nem lesz senki aki valóban érdekelni fogja...de gondolom jól ellesz, majd a flörtölgetéseivel. Én pedig ki lépek ebből a körből, mielőtt tönkre megyek.

2012. ápr. 12. 13:51
 22/24 anonim ***** válasza:
Úgy látom már eldöntötted, de én is ezt javasoltam volna :)
2012. ápr. 12. 15:58
 23/24 anonim ***** válasza:
Olvasod meg? Mi lett veletek azota?
2014. nov. 12. 20:03
 24/24 anonim válasza:
Úgy van vele,ha majd minta aoa minta férj lessz,lessz neki egy cselédje.Ő majd behatáról te meg leszel a rossz mindenben.Te megteszel mindent,ő meg learatja a babért,attól független melletted meg gyüjti a ragadós ribiket.Dobbd.Ez,egy jó tanács.Tapasztalat.
2022. febr. 2. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!