Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne nézzen teljesen hülyének?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tetszik egy srác, de amikor odajön akkor mindig összezavarodok és nagyon nehezen tudok egy normális, értelmes mondatot kinyögni. Félek, hogy azt hiszi, hogy egy olyan lány vagyok, aki teljesen más világban él, nem tud semmit, egyszóval buta. Én tudom, hogy ez nem igaz, de félek, hogy ő ezt gondolhatja.2012. jan. 31. 16:58
1/6 anonim válasza:
Pukizz oda és fogd rá akkor ő lesz zavarban.
2/6 anonim válasza:
ne görcsölj, nyugodj meg és beszélj értelmesen
3/6 anonim válasza:
Végy 1 nagy levegőt szedd össze magad mennyire tetszik neked az a srác ?! NAGYON NA AKKOR higgadj le és kérdezz olyan kérdést ami nem eldöntendő pl olyat kérdez tőle amire nem igen vagy nem a válasza , és pl olyat mi neki is felkelti az érdeklődését amit ő szeret vagy amit ő nagyon sűrűn csinál valami ami a hobbyja arról biztos szívesen beszélget veled és tutira nem néz butának... Csak nyugi ne izgulj ő is ugyanolyan ember mint te :) kitartás sok sikert =)
4/6 anonim válasza:
én ennek nagyon örülnék srác helyébe mert látnám hogy érdeklem az illetőt:P ráadásul aranyos is:D
5/6 anonim válasza:
nincs ezzel semmi baj,csak ne parázz,ha a srác észreveszi,h bejön neked,venni fogja a lapot,csak kérdéses,h észrevette e
6/6 anonim válasza:
Gondolj arra,hogy holnap világ vége, ehhez képest ez a probléma szúnyog csípés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!