Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen hülyének néz engem?
Nem tudom mihez kezdjek,már semmiből sem látok kiutat. Komolyan megoldást szeretnék találni a problémámra!
Először is írtam már ide párszor.Minden kérdésemre olyan válaszokat kaptam,amikben csak az állt,hogy egyedül én vagyok felelős a mostani helyzetért.
Nagyvonalakban annyi,hogy elvileg az én barátom nagyon szeret,meg mindent megtenne értem,meg nem csal meg és nem is kell neki más. Tényleg a 2év alatt sokat tepert értem,nagyrészt mindent ő tett meg a kapcsolatért.Ő hívott,ő jött,ő leste minden kívánságomat.
Aztán én elrontottam.Ő adott egy esélyt.Megint elrontottam,adott most még egy esélyt.
Ennek az első „elrontásnak” már 4hónapja,de 2hónapja derült ki. Na most mi 4hónapja csak veszekeszünk…és szinte naponta kidobál engem,majd jön,megkeres és könyörög,bújik,hogy legyünk együtt,mert ő szeret.
Meg ő igazából nem is akar velem szakítani,csak én kihozom a sodrából.
Elmondása szerint neki nagyon komoly tervei vannak velem,mert ő össze szeretne költözni,meg együtt leélni az életét velem.
De akkor miért csinálja ezt,hogy 2naponta kidob? Sorolja,hogy neki a törődő,normális énem kell.
Meg hogy ezt a közös életet ő úgy gondolja még.
Nekem meg ez valahogy üti egymást és nem tudok kiigazodni rajta.
Régebben inkább én mondtam neki szakítást meggondolatlanul,neki eszébe se jutott volna.
Keresni ugyanúgy keres,találkozni minden nap akar,meg még mindig hozza az ajándékokat(bár feleslegesen,nem ez számít nekem)
A szakítás 1napnál sosem tart tovább,és általában mindig hülyeségek miatt van..ami felett mások lazán elsiklanak.
Na vélemény?
Meert őt zavarja,hogy nem tud bennem megbízni. Mostmár komolyan semmit nem csinálok pedig.
Amúgy meg nem hiszem,hogy félne az egyedülléttől,mert megmondta,hogy amúgy se kell neki senki rajtam kívül,de ha én nem lennék,akkor se keresne mást.
Azt mondta,hogy ő meg akar bízni bennem...nem értem akkor miért nem úgy áll a dolgokhoz.
Egy b@lfasz, meg egy rib@nc? Minek vagytok ti együtt? A kapcsolat tönkrement, olyan mintha egy döglött kutyát tartanátok közös koszton...
Szerencsétlen faszi nem tud túllépni, te meg nem tudsz bírni magaddal. Talán túl szép szemeid vannak.
Hagyjátok már abba. Vonjátok le a tanulságot, és hagyjátok abba. Vagy menjetek el valami csoportterápiára, vagy pársegítőbe, vagy tanácsadásra közösen.
Mi lesz ebből??? Már mginnnt.
Jó,akkor tehát ő se szeretetből jön vissza hozzám?
Amúgy meg nem kell arra gondolni,hogy én bárki mással lefeküdtem volna és megcsaltam..nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!