Hogy lehetne a kutyásokat rábirni hogy szedjék a kakát? Nekem van kutyám és szedem teljesen hülyének néznek a többiek. Valami összefogás kéne?
Akik nem szedik össze azt meg kéne büntetni!
Már nem is tudom hogy melyik országban de valamelyikben azért pénz büntetés jár ha nem szeded fel.
Nagyon jól gondolkodik az első válaszoló. Itt a szép szó, az összefogás, egyéb dolgok semmit nem érnek. Itt akkor kapnának észbe az emberek esetleg, de hangsúlyozom ESETLEG ha büntetnének érte. Én felveszem az ürüléket a saját állataim után, de az engem is felháborít, hogy belelépek más állat ürülékébe. de sajnos ide fejlődött a világ. Érdekes módon a gazdák a saját udvaruk elé nem üríttetik a kutyát. Pattogank ha ott van egy adag...
Igen, a büntetés hatásos lenne.
Úgy látom, hogy téged az zavar, hogy ezért néznek hülyének:)
Pedig inkább titkon irigyelnek mert odafigyelsz erre:)
Csak így tovább és amikor nem látja senki, lehet hogy ők is összeszedik:)
felháborít,és dühít a kutyások hozzáállása a dologhoz. nekem egy nagy testű kutyám van. kiskora óta arra volt szoktatva, hogy az utcán található szemetesek közelében wc-zen ( egyszerűen mindíg ugyanazt az útvonalat használjuk ,így rögzül.)persze több útvonal van,de a lényege,hogy mindíg legyen szemetes arra.
minden ruhámban van az ürülék felszedéséhez zacskó. 60-80 db / 5-800ft tehát havi 1 db cigi ára!
és mégis, a kutyafuttatók a parkok,a járdák mellett a füves padka telis-tele van kutyaszarral. és a kicsi ölebek miniszoknyás gazdáit sosem láttam szart szedni( a kivételek vannak !!),és a gyerek gazdák sem teszik, mert a szülőnek ciki ??
a büntetés mértéke alacsony, és sajnos,kevés az utcán ellenörző közterületes.
már több esetben szóltam,más kutyásnak, aki egyszerűen továbbsétál miután a kutyája elvégezte a dolgát,sőt adok neki zacskót ( nagy darab vagyok ,nem szoktak vitatkozni :)
de,..a kutyás gazdák nagy része szerintem nem szedi fel:(
és, gyanítom ők azok akik nem járnak kutyasuliban, nem járnak össze más kutyásokkal,és nem járnak kutyát futtatni.
ők egyszerűen nem értik ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!