Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik és miért néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik és miért néz hülyének?

Figyelt kérdés

barátom tegnap ESTE10KOR küldött egy ilyen smst:

"szia, nem tudok aludni, rem. nem keltettelek fel. annyit akarok, h szeretlek és bocsánat h olykor undok vok veled.én most megyek haza,otthon pakolászok én vigyázok magamra vigyázz teis. csok"

Felhivtam mondom miez az sms? miaz h haza megy és mit pakol este 10kor? mondja h nemérti mivasn ő ilyet nem irt.

mondom ne mondja már ezt irta. de hogy ez nemigaz. na erre begurultam.

ő ezt akarta irni: ""szia, nem tudok aludni, rem. nem keltettelek fel. annyit akarok, h szeretlek és bocsánat h olykor undok vok veled.szorits nekem a hnapi vizsgára, joéjt.csok"

mondom jó de nem ezt küldted, erre letagadja O.o

Rühellem ha hazudik, normálisan kérdezem miért hazudik?? csak látom mit irt.

ilyen smst h megy haza és pakol d.u.onként szokott küldeni. de mindez 1 smsben volt. most ezt mi???? ÉS MIÉRT TAGADJA LE?

2012. máj. 17. 08:21
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

miért kell hazudni, mikor látom h mit küldött.

mostanában vagy depis vagy túl szórakozott, tegnap is skypeoltunk és röhög és hallom h gépel mondom miaz?

erre ő "jaaa semmi csak az egyik osztálytársam(mondta a srác nevét) irt fbn, meg ideges vagyok a hnapi vizsgám miatt"

Tökre fura.

MEG EZ AZ SMS, VAJON VAN VALAKIJE???

2012. máj. 17. 08:25
 2/21 A kérdező kommentje:
meg nemtudom minek tagad, mikor neki is bent van az elküldött smsek között, megnézheti de neeem ő tagad h márpedig ilyet nem irt
2012. máj. 17. 08:27
 3/21 anonim válasza:
89%
Drogos a csávó?
2012. máj. 17. 08:36
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Figy, mielőtt leordítod a fejét: nekem is sikerült már ilyen sms-t küldenem... Annak az elejét, amit akkor írtam összehozta, egy hónapokkal azelőtt küldött sms végével, és úgy küldte el. A pasim nem értette, hogy mit akarok az üzenettel, felhívott és jót nevettünk, hogy önálló életre kelt a telefonom :) És nem, TÉNYLEG nem azt írtam, amit ő megkapott. Szóval tényleg van ilyen és egyáltalán nem biztos, hogy hazudik :)
2012. máj. 17. 08:36
 5/21 A kérdező kommentje:
dehogy!
2012. máj. 17. 08:37
 6/21 anonim ***** válasza:

mióta vagytok együtt? mert ha régóta, és ez csak mostanában van így, akkor vszínűleg nincs minden rendben.

tegyél azért, h ne legyen oka más uán nézni :)

ha az elején vagytok akkor hagyd a fenébe...

7/21 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem orditottam le a fejét, hanem higgadtan mondtam el neki.

ezért is nem értem h minek hazudnia

8/21 A kérdező kommentje:

utolsó 1,5éve járunk mindigis hazudós volt, és engem ez egyre jobban zavar.

sztem tuti hazudik és tuti van vkije

2012. máj. 17. 08:38
 9/21 anonim ***** válasza:

oo.

Lehetséges, hogy valami külön út van. Mégis azt tanácsolom neked, ejtsd a témát, ne kérdezz többször rá. Nyugodj meg, vagy csinálj úgy és figyelj. Lehet, hogy csak a vizsga vagy egyéb dolgok miatt szétszórt. Ha ügyes vagy, úgyis kiderül minden hamarosan. Ha pedig nincs semmi gond, akkor kár lenne balhéval szétzúzni az idillt.

2012. máj. 17. 08:40
 10/21 A kérdező kommentje:

én itt untam meg hogy hazudozik...

nekem ebből elegem van, aki engem szeret az tisztel és nem kamuzik

2012. máj. 17. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!