Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik és miért néz hülyének?
barátom tegnap ESTE10KOR küldött egy ilyen smst:
"szia, nem tudok aludni, rem. nem keltettelek fel. annyit akarok, h szeretlek és bocsánat h olykor undok vok veled.én most megyek haza,otthon pakolászok én vigyázok magamra vigyázz teis. csok"
Felhivtam mondom miez az sms? miaz h haza megy és mit pakol este 10kor? mondja h nemérti mivasn ő ilyet nem irt.
mondom ne mondja már ezt irta. de hogy ez nemigaz. na erre begurultam.
ő ezt akarta irni: ""szia, nem tudok aludni, rem. nem keltettelek fel. annyit akarok, h szeretlek és bocsánat h olykor undok vok veled.szorits nekem a hnapi vizsgára, joéjt.csok"
mondom jó de nem ezt küldted, erre letagadja O.o
Rühellem ha hazudik, normálisan kérdezem miért hazudik?? csak látom mit irt.
ilyen smst h megy haza és pakol d.u.onként szokott küldeni. de mindez 1 smsben volt. most ezt mi???? ÉS MIÉRT TAGADJA LE?
miért kell hazudni, mikor látom h mit küldött.
mostanában vagy depis vagy túl szórakozott, tegnap is skypeoltunk és röhög és hallom h gépel mondom miaz?
erre ő "jaaa semmi csak az egyik osztálytársam(mondta a srác nevét) irt fbn, meg ideges vagyok a hnapi vizsgám miatt"
Tökre fura.
MEG EZ AZ SMS, VAJON VAN VALAKIJE???
mióta vagytok együtt? mert ha régóta, és ez csak mostanában van így, akkor vszínűleg nincs minden rendben.
tegyél azért, h ne legyen oka más uán nézni :)
ha az elején vagytok akkor hagyd a fenébe...
egyáltalán nem orditottam le a fejét, hanem higgadtan mondtam el neki.
ezért is nem értem h minek hazudnia
utolsó 1,5éve járunk mindigis hazudós volt, és engem ez egyre jobban zavar.
sztem tuti hazudik és tuti van vkije
oo.
Lehetséges, hogy valami külön út van. Mégis azt tanácsolom neked, ejtsd a témát, ne kérdezz többször rá. Nyugodj meg, vagy csinálj úgy és figyelj. Lehet, hogy csak a vizsga vagy egyéb dolgok miatt szétszórt. Ha ügyes vagy, úgyis kiderül minden hamarosan. Ha pedig nincs semmi gond, akkor kár lenne balhéval szétzúzni az idillt.
én itt untam meg hogy hazudozik...
nekem ebből elegem van, aki engem szeret az tisztel és nem kamuzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!