Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik és miért néz hülyének?
barátom tegnap ESTE10KOR küldött egy ilyen smst:
"szia, nem tudok aludni, rem. nem keltettelek fel. annyit akarok, h szeretlek és bocsánat h olykor undok vok veled.én most megyek haza,otthon pakolászok én vigyázok magamra vigyázz teis. csok"
Felhivtam mondom miez az sms? miaz h haza megy és mit pakol este 10kor? mondja h nemérti mivasn ő ilyet nem irt.
mondom ne mondja már ezt irta. de hogy ez nemigaz. na erre begurultam.
ő ezt akarta irni: ""szia, nem tudok aludni, rem. nem keltettelek fel. annyit akarok, h szeretlek és bocsánat h olykor undok vok veled.szorits nekem a hnapi vizsgára, joéjt.csok"
mondom jó de nem ezt küldted, erre letagadja O.o
Rühellem ha hazudik, normálisan kérdezem miért hazudik?? csak látom mit irt.
ilyen smst h megy haza és pakol d.u.onként szokott küldeni. de mindez 1 smsben volt. most ezt mi???? ÉS MIÉRT TAGADJA LE?
a kapcsolatunk elején füllentett egy társkeresős regiben, elnéztem neki, aztán megint kamuzott szintén ilyesmi smsben és utána is.
mindig mentegetőzött ugy állitotta be a dolgokat h én reagálom túl és miattam nem mer igazat mondani.
Akkor elhittem mostmár nem hiszem el. :@
Biztos van valakije, csak gyáva h megmondja.
Megérdemlitek egymást.
"Ki milyen virágot szakaszt, olyat szagol."
az egészben az a pofátlanság h 1. mostis ugy jön le h én vagyok a hibás, és én hisztizek és biztos csak kitaláltam h rossz smst irt tegnap :O
2.teszi a szépet h szeret stb.
Gusztustalan, ha meg szakítani akarok pitizik meg könyörög. ebből elég. nekem is jár végre a boldogság egy NORMÁLIS PASI MELLETT, olyan mellett akit elképzelek. Lehet sohasem jön el a "lovagom" de ez igy nem állapot.
09:05ös. Mi a bajod?
Az hogy elhittem meg el akartam hinni hogy az a pasi aki 1,5évig velem volt szeret...igen naivan elhittem. Képes voltam magamban keresni a hibát, mert szerettem/szeretem.
Tudom hogy ott kell hagynom csak hát fáj. És azt nem értem meg, h akkor miért nem mondja meg h nem kellek neki???
Mert mostis mondogatja h szeret a mai napig....
1. van olyan, hogy hetekkel-hónapokkal később kapok meg egy smst, szóval semmi sem kizárt
2. ha nem tudsz bízni benne, az már eleve nem jó, szóval a kapcsolatotok eléggé halott
3. volt ilyen kamuzós barátom, folyton lebukott az apróságaival, másfél évig bírtam, mert szerettem, de utána szakítottam. könyörgött egy csomót, hogy maradjak vele -.- előbb kellett volna gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!