Mit csináljak, ha a barátom hazudik nekem?
Nem tagadom mióta volt egy másik nő az életébe azóta nagyon ritkán bele nézek a beszélgetéseibe.
Tudom hogy nem szép dolog, de tudom h nem mindig őszinte.
Most is pl nekem azt mondta h nem akar találkozni a haverjával,mert most fontos neki az a feladat amin jelenleg dolgozik... a haver előtt meg engem fikáz és neki meg azt mondja h találkozni akar vele.
Annyira bánt ez engem :(
Istenem, hát miért vagy még vele? Tőlünk várod a megváltást, vagy azt akarod, hogy megváltozzon? Ébredj már fel, a saját érdekedben... Mi a francért vagy vele? Mert szereted? Ez nem indok.
Ő meg még csak nem is szeret. Csal(t), hazudozik, fikáz a barátaidnak... hát ne haragudj, de ha te ezt hagyod, akkor valószínűleg egy életen át ezt fogja csinálni veled. Vagy idővel kidob. Legyen már ennyi önbecsülésed, hogy otthagyod őt.
"volt egy másik nő az életébe(n)"
Mindegy, hogy lefeküdtek/smároltak/'csak' kavartak. A lényeg, hogy megingott a bizalom. Nehogymár ezért is te legyél a hibás. Jobb egy sz.r kapcsolatban lenni, mint egyedül? Ha igen, akkor maradj vele. Ha ennél többre tartod magad, hagyd ott. Talán még ő is örülne. Legalábbis tuti nem sírna azok alapján, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!