Miért van az, hogy 1x azt mondja hogy nagyon jó barátok vagyunk stb, és rá kb. 2 napra hazudik és hülyének néz?
Figyelt kérdés
Én nem bántottam meg semmivel úgy érzem,meg is kérdeztem tőle,ő sem mondta hogy valami baja lenne velem,de ennek ellenére....:(2008. máj. 6. 22:39
1/4 anonim válasza:
Ismerős.:( Egyszerű az ilyen nem barát. Keress más valakit. Vagy ha látja hogy jól érzed magad, ne aggodj akkor jönni fog ám hizelegni, de akkor te se add be neki hamar a derekad, bunkozz vele te is ahogy ő tette, aztán majd csak rájön, hogy veled se lehet szórakozni. Aztán ha ezt kibirta és utána még érdeklödik utánad, akkor barátkozz vele, de ha ezek után otthagy miután leosztottad akkor aztán komolyan még ellenségnek is rossz lenne. Meg kell leckéztetni, nem szabad hogy hülyét csináljanak belőled, ne hagyd, mer akkor máskor is megtszi, és akkor sokkal rosszabb lesz. Sok sikert
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2008. máj. 7. 19:51
3/4 anonim válasza:
Én voltam az elöző válaszoló is, remélem tudtam segíteni, és ha bármiben tudok még segiteni, irjál nyugodtan üzit. :) Várlak. :)
4/4 A kérdező kommentje:
jajj,köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy :)
2008. máj. 8. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!