Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfitársaim! Álljunk már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Álljunk már picit ki a teltebb csajok mellett! Itt látom a 70-75 kg-os lányokra már olyanokat írnak, hogy nagyon kövér stb. Az még egyáltalán nem kövér 170cm-hez! T mit gondoltok erről? 28F

Figyelt kérdés
Meg hogy szégyen velük a strandon... ez hihetetlen.... Ekkora hülyeséget....
2012. máj. 11. 14:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
Vakegér, ba­szod, te megint híztál..
2013. okt. 8. 16:37
 62/63 anonim ***** válasza:

"Ha en 170cm vagyok 66.6kiloval az sok?"

Ha az átlagnál izmosabb vagy, akkor lehet, hogy nem sok, de ha nem vagy túlságosan kisportolt, akkor tuti hogy van valamekkora úszógumid. Kövérnek nem mondanálak, de leadhatnál talán egy picit.

2013. okt. 9. 01:33
 63/63 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, 173 centi, 60 kiló és én magam szégyellem magam a strandon, ezért nyárig diéta és edzés van, 70 kilósan meg egyenesen nem tudnám magam elviselni.
2015. márc. 19. 20:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!