Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfitársaim! Álljunk már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Álljunk már picit ki a teltebb csajok mellett! Itt látom a 70-75 kg-os lányokra már olyanokat írnak, hogy nagyon kövér stb. Az még egyáltalán nem kövér 170cm-hez! T mit gondoltok erről? 28F

Figyelt kérdés
Meg hogy szégyen velük a strandon... ez hihetetlen.... Ekkora hülyeséget....
2012. máj. 11. 14:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
50%

170 cm-es 75 kg-os lány dagad! Ha tetszik ha nem, ez az igazság.

Na amit a 6-os válaszoló linkelt, az egy igazi nő. Tökéletes.

2012. máj. 11. 19:57
 52/63 anonim ***** válasza:
93%

""Hogy jön ide a szépség? Ne keverjük már a két fogalmat."

Úgy, hogy az nem kizárólag a csontrakéták kiváltsága."

De azt mondd már el, hogy ez hogy jön ide? Ki mondta, hogy a dagadt csajok rondák? Arról volt szó, hogy a 170/75 az dagadt és a többségnek nem jön be. Valakinek biztos tetszik, a szépség relatív. Ne keverd már a szezont a fazonnal.

2012. máj. 11. 20:22
 53/63 anonim ***** válasza:
68%
"170 cm-es 75 kg-os lány dagad! Ha tetszik ha nem, ez az igazság." IGAZSÁG? Úr isten, mennyi falf*sz... Ha neked nem tetszik, akkor deszkázzál, de ne te döntsd már el, hogy mi az IGAZSÁG. Kíváncsi lennék egyébként, hogy ezek a diszkrimináló elemek hogy nézhetnek ki.
2012. máj. 12. 06:30
 54/63 A kérdező kommentje:
Azért durva hogy egy telt lányról, aki 170 cm, 75 kg ilyen szöveg megy! Térj már észhez! A dagadt az aki 120 kilós! Úristen, hogy itt milyen buta emberek vannak! Na ez a baj a mai világgal... Előítéletek, előítéletek, előítéletek...És itt nagyon kimutatkozik ezen az oldalon, hogy az emberek hogy is bánnak egymással!
2012. máj. 12. 06:32
 55/63 anonim ***** válasza:
92%
De igaz amit most írtál kedves kérdező... ez a baj a világgal..
2012. máj. 12. 09:29
 56/63 anonim ***** válasza:
79%

Már miért lenne dagadt valaki 175 centiméter magasan 70 kilóval?:o Ha puding, akkor valóban nem fest jól, de ha feszes akkor lehet nagyon kívánatos is.

Ez a nő például 17 centi mellett 70 kg..

[link]

A legtöbb embernek nincs kiírva a homlokára a súlya. Bár gondolom ebben a kivételes esetben pusztán szakértőkkel van dolgom.

2012. máj. 13. 14:59
 57/63 anonim ***** válasza:
Bocsánat..170 centi mellett..lemaradt a nulla a végéről.:)
2012. máj. 13. 14:59
 58/63 Beviz Elek ***** válasza:
35%

Nem értem, hogy mi a hiszti tárgya!

Akit nem zavar ez a felesleg, az menjen és legyen olyan csajjal. Akit zavar, azzal pedig megyek a másik irányba. Miért baj az, hogy valakinek nem tetszik a nagyobb segg, vastagabb comb? Nem lehet egyforma az ízlésünk. Nekünk nem tetszik. Ne akarjatok már meggyőzni, hogy tetszen és az nem is sok. De igen, nekünk sok. Akinek nem, az menjen. Én a kicsibe túrom bele az orrom.

A csajoknak pedig annyit: ha érdekel a véleményünk és látjátok magatokon a fölösleget, akkor lehet futni! Ne itt üljetek a gép előtt.

Amelyik csaj szerint nincs rajta felesleg 75 kilósan, akkor meg ne veszekedjen velünk. Keressen olyat, akinek tetszik. Ez ilyen egyszerű.

Az én barátnőm is felment 68ra 170 centi mellé. Tudom, hogy milyen a 75 kg. Ha lefogy, maradhat. Én is igényes vagyok magamra...

Szóbajött, hogy mi milyenek lehetünk... Igen, ha nekem 5 centi, akkor a lányok is kiraknak. Ez ellen nem tehetek. A rossz a hajam, akkor elmegyek fodrászhoz (mert igényes vagyok magamra). A,im tudok változtatok, amin nem tudok azon nem. Elfogadom ha valakinek valamiért nem jövök be.

Találkoztam olyan lánnyal akinek fontos, hogy legalább 20 cm-s legyen a srácé. Nem álltam le vele veszekedni mint ti a súly miatt.

2012. máj. 13. 15:41
 59/63 anonim ***** válasza:
Én molett duci nőkre vágyok,őket szeretem. 18/F
2013. jan. 1. 01:24
 60/63 anonim ***** válasza:
Ha en 170cm vagyok 66.6kiloval az sok?
2013. okt. 8. 16:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!