Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Álljunk már picit ki a teltebb csajok mellett! Itt látom a 70-75 kg-os lányokra már olyanokat írnak, hogy nagyon kövér stb. Az még egyáltalán nem kövér 170cm-hez! T mit gondoltok erről? 28F
Figyelt kérdés
Meg hogy szégyen velük a strandon... ez hihetetlen.... Ekkora hülyeséget....2012. máj. 11. 14:25
3/63 Beviz Elek válasza:
Álljon ki mellette az, akinek bejön!
Én nem kövérezem, de nekem már túl husi... Nem lehet mindenkinek olyan az ízlése mint neked. Nem jön be mindenkinek. Nem állok ki mellettük!
4/63 anonim válasza:
Önmagában a súllyal még mindig nem megyünk semmire, valami vizuális élményt, ha kérhetném... (és ne fotosopphercegnőket).
5/63 anonim válasza:
utolsót osztom, ha jól néz ki egy adott csaj, az se érdekel ha akkora a súlya mint egy torpedórombolónak
6/63 Beviz Elek válasza:
7/63 anonim válasza:
Hát ne haragudj. A 170 centihez a 60 kiló a normál. 15 kilóval több az tényleg sok picit. Bár ez a ciki elmenni vele a strandra bunkóság. Ha szeretek valakit úgy szeretem ahogy van és bárhová büszkén megyek vele :)
8/63 A kérdező kommentje:
6-os: Ez egyáltalán nem dunduka....atyaég...ez sovány....
2012. máj. 11. 14:36
9/63 anonim válasza:
170 centihez 75 kiló még férfiaknál is rossz testtömeg index.
Nőknél simán kimeríti a dagadt fogalmát.
10/63 anonim válasza:
SZerintem igaza van annak,aki szerint kövér.Nekem nem tetszenek,és szerintem kövérek,és akkor mi van?EZ az én véleményem,és a többségé,de nem mindenkié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!