Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Álljunk már picit ki a teltebb csajok mellett! Itt látom a 70-75 kg-os lányokra már olyanokat írnak, hogy nagyon kövér stb. Az még egyáltalán nem kövér 170cm-hez! T mit gondoltok erről? 28F
őt nézd inkább:
Szerintem női szemmel kifejezetten bomba alakja van. Vastag a combja, de feszes, széles a csípője, van melle... nem az a nádszálvékony, "egyszálbél" csaj, hanem igazi nő, "van mit fogni rajta", mégis feszes, egészséges, izmos. szerintem teljesen rendben van.
Nekem meg ez a Beyoncés kép nem tetszik, Toldi Zsuzsa sokkal inkább... na ilyenkor mi van? Nem vagyok férfi? Vagy küldjünk levelet az Ízlésügyi Minisztériumnak, hogy eldöntsék? Agyrém, hadd legyen már mindenkinek saját ízlése, úgy hogy közben nem fikázza a másikét...
Tessék, tán ő is ronda?
Hát, azért a nőn is múlik, nekik sem kevés munka elérni egy ilyet, nekik is be kell vállalniuk dolgokat, akár teljes életmódváltást is, de szerencsére nem lehetetlen a dolog, és nem is olyan gyötrelmes. De amíg ilyen mértékű tudatlanság és ignorancia van jelen a társadalomban, addig ne várjuk, hogy majd ilyenek szaladgálnak az utcán... sajnos sokakban megszüntethetetlen gyökeret vertek a téves urban legendek, például ha fogyni akarsz, akkor ne egyél, pláne este 6 után, de ha mégis, akkor az egészséges életmód receptje a saláta+joghurt 7/24, ha mozogni akarsz akkor kocogj, attól formás is leszel, de nehogy nőként egy súlyzót is meg merj emelni, mert nyomban bubibilderré változol, ez és a pálcika közt meg átmenet nincsen. Sok fiú meg ha egy csajon némi - akár minimális mértékű - izmot vél felfedezni, akkor beúszik valami budibilderkép a retinájába, és olyannak látja a csajt, megijed, behúzza fülét-farkát, és cincogva elszalad... vagy egy ilyen minimálisan izmos csajra elkezdik hajtogatni, hogy "ha megüt, ottmaradok", miközben egy azonos, vagy nagyobb izomzatú férfinál ez eszükbe sem jut... logika a köbön. De dugni azért akarnak, és mivel a belevalóktól és a sportosaktól félnek, marad a japán kislányosságmánia, meg a kövérség.
(no offense, nem a gyári egyéni ízlést kifogásolom, hanem az irányítottat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!