Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nők nem találnak párt sosem ugye? :/
ez hülyeség.
rajtam is van felesleg mégis van párom,két és fél éve és jóképű is.
ha valaki szeret akkor az téged szeret,a vékony nők sem tökéletesek,sőt van olyan is ,amikor kövér nő jobban néz ki mint egy sovány.
Tojasrantotta,te normalis vagy?Te miert remeled,hogy nem talal maganak part?
Mit zavar az teged,hogy egy kover no is talal part maganak?
Dagadt,hajas,diszno meretu debella nok?Tehenmeretu szornyszulottek?
Neked mi bajod van?
Nem ertem ezt az ertelmetlen,gyulolkodest,plane igy ismeretlenul...
Mire fel ez a nagy utalkozas?Es mi bajod van azzal,ha feka sracok szeretik a kover noket?Azok meg oket?
Gondolom,te sem vagy tokeletes,mindenesetre a modorodon tuti lenni csiszolgatnivalo,megis gondolom,neked is van/volt parod.
Tudod,izlesek es pofonok...
Te meg,kedves kerdezo,nyugodj meg,a kover nok is talalnak part,es nem feltetlenul rosszabat,mintha vekony tarsnoik...
Nagyon sok ferfi szereti a duci noket...ezt tapasztalatbol mondom...
Es nehogy elhidd barkinek is,hogy egy kover no kevesebbet er,csak azert,mert kover...
Hát kövérnek nem vagyok mondható, látszanak a vonalaim, de vékonynak sem, mégis mindig van, aki próbálkozik, és nem olyanok, akikkel szégyellsz végigmenni az utcán.
Ne szomorkodj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!