Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kellek senkinek mert kövér vagyok, vagy csak mert nem járok el itthonról? L
Figyelt kérdés
Ha szép lennék akkor itthon, neten..vagy munkába, boltba menet közbe is megtalálnának a férfiak? De senkit nem érdeklek, mostanában már én kezdeményezek sokszor de mindig elutasitanak.2012. ápr. 10. 13:33
1/27 anonim válasza:
Sajnos ilyen világban élünk, hiába mondják sokan,hogy a külső nem számít. (tuti megint le fognak engem ezért pontozni, de akkor is ez a véleményem). Ha kövér vagy, ráadásul önbizalmad sincsen, akkor jóhogy nincs esélyed senkinél.
De szerintem próbálj meg lefogyni. Böjt, mozgás, feleannyi étel, stb módszer, és soványabb leszel, és akkor többen főgnak veled foglalkozni szerintem.
3/27 anonim válasza:
mindkettő, de inkább az otthon ülés. attól, hogy kövér vagy, még lehetsz ápolt stb. a túlsúly nem egyenlő a magánnyal.
5/27 anonim válasza:
Mert csak a legjóképűbb pasikat veszed észre. Adj esélyt a kevésbé jól kinézőeknek is, kezdeményezz náluk!
6/27 anonim válasza:
Nem a kövérséggel van a baj. Nekem jó alakom van, szép arcom és mégsem volt senkim, amíg nem kezdtem el eljárni itthonról, de amint kimentem rögtön oda is jöttek hozzám, és most van barátom :)
18/L
7/27 A kérdező kommentje:
Nem a közvélemény által jópasinak tartott férfiaknál próbálkozok. 163cm 73kg :S
2012. ápr. 10. 13:43
8/27 anonim válasza:
Hidd el nem a kövér emberekkel van baj, én is az voltam és utáltam magam, de amint fogyni kezdtem már jobban is éreztem magam, még több kedvem volt elmenni itthonról. Én nem is azt mondom hogy fogyókúrázz, inkább válts életmódot, egyél egészségesebben, kevesebbet, napi többször, mozogj egy kicsit mégha otthon is. Jobban is fogod érezni magad és több önbizalmad is lesz!
9/27 anonim válasza:
Nem a túlsúlyod a probléma, hanem a kisugárzásod.
Én sem vagyok vékony, de mégis mindig észrevesznek,bár hogy őszinte legyek egyszerűen fogalmam sincs miért.
10/27 anonim válasza:
Hát bizony itt csak egy megoldás van! le kell fogyj, aztán pedig el kell járnod otthonrol. Hidd el ismerem a szitut. Én is kövér voltam régen, most már viszont nem. Nekem is akkor jött meg az ömbizalmam, amikor lefogytam és a boltba menet is leszólítottak, hogy milyen szép vagyok... és ebből jött az, hogy elkezdtem kimozdulni. Tehát a kettő dolog majd hozza egymást, de ha nincs elég akarat erőd akkor örökre kövér maradsz... sajnos ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!