Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért nem kellek senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem kellek senkinek mert kövér vagyok, vagy csak mert nem járok el itthonról? L

Figyelt kérdés
Ha szép lennék akkor itthon, neten..vagy munkába, boltba menet közbe is megtalálnának a férfiak? De senkit nem érdeklek, mostanában már én kezdeményezek sokszor de mindig elutasitanak.
2012. ápr. 10. 13:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Rengeteg olyan nő van, akik túlsúly ellenére vonzóak. Járj el otthonról, csinálj programokat, és hidd el, sokkal könnyebb lesz ismerkedni.
2012. ápr. 10. 13:50
 12/27 A kérdező kommentje:
Azért nem járok el otthonról mert nincs kivel. Van 2 barátnőm de havonta egyszer érnek rá találkozni. Egyedül meg nem szivesen mennék sehová ahhoz nincs önbizalmam, meg úgysem élveznék úgy semmit.
2012. ápr. 10. 13:56
 13/27 anonim ***** válasza:
járj sportolni
2012. ápr. 10. 13:58
 14/27 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2012. ápr. 10. 14:00
 15/27 A kérdező kommentje:
Sopron
2012. ápr. 10. 14:00
 16/27 ASOT ***** válasza:
43%

Őszinte legyek??

IGEN!

- első probléma, hogy túlsúlyos vagy, fogyni kell ami akarat kérdése csupán, fogyni is lehet nem csak hízni

- második probléma pedig, az hogy a túlsúlyod miatt nincs önbizalmad! És emiatt rossz a kisugárzásod!

Nálad a 2 probléma együtt jár!

Ha lefogysz és tetszeni fogsz magadnak akkor az önbizalmad is megnő! Ez által pedig a kisugárzásod is biztatóbb lesz!

2012. ápr. 10. 14:02
 17/27 A kérdező kommentje:
Próbálok fogyni mindig már gyerekkorom óta, de vagy nem jön össze vagy visszahizom. Legutóbb 1 éve sikerült -12kg de abból már 5 visszajött. Szeretném hogy jó alakom legyen de nincs már motivációm, mert tudom hogy soha nem lesz szép testem. Tele vagyok csikokkal, nem feszes a bőröm, ronda a mellem és még rosszabb lenne ha még fogynék. Ezek elveszik a kedvem, hiába leszek sovány ezeken nem tudok úgysem változtatni. Plasztikára meg nincs pénzem. Nem tudom mi adhatna erőt. Vagy jobban járok azzal ha legalább ruhában csinos lennék?
2012. ápr. 10. 14:09
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha úgy se tudsz rajta változtatni, akkor fogadd el. Megértem, hogy azt gondolod, hogy a fogyástól "nem lesz szép" a tested, de ettől függetlenül szerintem fogyj. Írásaidból azt veszem ki, hogy zavar az, hogy túlsúlyos vagy. Hidd el, megnőne az önbizalmad. Járj el kondizni, fitneszezni, nem olyan bonyolult ez.
2012. ápr. 10. 14:14
 19/27 anonim válasza:
Szerintem mozogj legalább heti kétszer, menj el edzőterembe, ott még segítenek is szerintem. Bár mindenhol más és más emberek vannak. Otthon is, ha csak felüléseket csinálsz az is segít. Vannak nagyon jó bőrfeszesítő testápolók, eszközök, amik szerintem megfizethetők is... Veszíteni nem veszítesz vele. De az, hogy kövér vagy egyébként nem feltétlenül probléma, vannak akik nem szeretik a vékony nőket, még ha furán is hangzik. De a legfontosabb, hogy Magadat szeresd, mert akkor azt fogod kivetíteni a környezetedre és máris észrevehetőbb leszel. És szerintem fontos az is, hogy az alakodhoz megfelelően és nőiesen öltözködj. Nem csak a vékonyak számára léteznek divatos és nőcis ruhák. Nyugodtan öltözködj nőként és viselj magassarkút, valamint olyan felsőket, blúzokat, amik a derekat hangsúlyozzák, ez mind nyújtja az alakod! Remélem segített valamennyit a válaszom! Sok sikert!:))
2012. ápr. 10. 14:21
 20/27 anonim ***** válasza:
66%

Neked pasi kell. Attól több életkedved lesz, amitől jobban fog menni a kimozdulás, fogyás, stb.stb. Szóval fogj egy krapekot:) neten max. egy nap alatt találsz, holnap már lovagolhatsz is, a testmozgás előnyös :)

Jah... és ez nem vicc.

2012. ápr. 10. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!