Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nők, elengeditek magatokat teljesen párotok előtt mesztelenül?
Nem tudom mi számít neked kövérnek. Én amikor megismertem a férjem, vékony voltam, versenytáncoltam.
Azóta született 2 gyermekünk, már nem vagyok olyan mint régen :)
172 cm vagyok, 70 kg. De nem vagyok szégyenlős, ugyanúgy szeret engem most is mint annak idején, tehát nem panaszkodom.
Feltételezem meZtelent akartál irni.
Én a másik oldalról vagyok,de minden bizonnyal az a válasz hogy partnere válogatja.
Egy idő után biztosan elérkezik az a pont mikor teljes mértékben, tehát két gyerek és 5 év házasság után kicsit mulatságosnak gondolnám ha még mindig csak sötétben lennél hajlandó levetközni.
Természetesen a kapcsolat elején mindenki finomitani próbál a dolgokon, még azok is akik nem kövérek. Csak hogy tudd, mi férfiak például behúzzuk a hasunkat. A kapcsolat elején. Később pedig ez már le van tojva :-)
szerintem ne aggódj ezen. persze nyilván zavar mert engem is zavart eleinte a narancsbőröm, de már nem. van és kész. egyébként kapcsolatom elején engem is zavart hogyha világosba kerültünk olyan szituba, de már nem, pedig én nem vagyok molett. és mégis.
biztos hogy szeret téged, igy fogad el, ne rontsd el azzal hogy szemérmeskedsz. csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!