Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt olvastam olyat hogy a fiuk látták már az apjukat mesztelenül, a lányok pedig az anyukat! Igaz ez?
én is láttam már mindkét szülőmet meztelenül és a tesómat is
de most tényleg ebben mi a fura?
Persze. Én már elmúltam 40 éves, de én is láttam a szüleimet meztelenül gyerekkoromban is. Nehogy már egymáselől is bújkáljunk.
A fiam kiskorában imádott az apjával zuhanyozni és öltözni is egymás előtt öltöztünk,ha úgy jött ki a a lépés.
én is láttam már apámat meg anyámat is meztelenül.. mindketten sétálgattak a lakásban simán ruha nélkül. még a húgomat is. a családban egyedül én nem mászkáltam soha meztelenül.
19L
Nem. Amikor az apukád fel van öltözve, akkor menj oda hozzá, mert ahhoz, hogy a te péniszedről beszéljen, neki nem kell meztelennek lennie.
Nyugodtan kérdezz tőle bármit, és mutasd is meg, ha kétségeid vannak. Azért ő az apád, hogy minden kérdésedre válaszoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!