Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy szakítás után, ha elengeditek azt, akit igazán szerettek (még mindig) és valóban kell h közötök legyen egymáshoz, akkor előbb-utóbb úgyis "muszáj" még találkoznotok?
Minden kapcsolatban vannak veszekedések. Amelyikben nincsenek az már gyanús. Ha Ő keres akkor kell látszódjon rajtad is h te is lelkesedsz az újrakezdésért.
Ti még fogtok járni...fel a fejjel
erdekes amit irsz. En hiszek abban, amit mondasz, hogy ha egymasnak vagyubk szanva, elobb utobb egymasra talalunk, nalunk sok korulmeny kozrejatszott, hogy 2 ev utan vege lett, hiszem, hogy ha a korulmenyek jok lesznek, meg mi egymasra talalunk, mert a mi szerelmunk orokre szolo lehet. A masik kerdesre, mi 1,5 honapja szakitottunk, 1 honap utan probaltunk baratkozni, de nem ment, mert nem alltunk keszen, meg tulsagosan imadtuk egymast es nem tudtunk baratkent nezni egymasra. Most meg varunk, en azt javaslom, te is varj meg....hadd, hogy rajojjon, mit akar.
23/l
Nem hiszek a felmelegített kapcsolatokban.
Még az ilyen "tartsunk szünetet" kapcsolatok is szakítással szoktak véget érni.
Én hiszek benne, hogy ha valóban vele kell lenned akkor a történések sora egyszer gellert kap és újra úgy állnak össze a csillagok, hogy az nektek jó legyen!
Engem amúgy pont tegnap hívott fel egy volt barátom akivel kb. egy éve jártam és éreztem a hangján, h még mindig engem szeret, csak nem akar lerohanni! Szóval szerintem várj egy kicsit, ha ő is azt gondolja, h nem egy vagy a sok közül, hanem különleges vagy számára akkor lesztek ti még egy pár!Csak ne legyél türelmetlen, sodródj az árral!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!