Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mackós/duci/kövér fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mackós/duci/kövér fiúk, nektek van barátnőtök?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy hol ismertétek meg a barátnőtöket (már ha van jelenleg).

17/L

2012. febr. 17. 22:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Vékony, átlagos fiúknak sincs barátnője gyakran, nemhogy a duciknak!
2012. febr. 17. 22:43
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez a baj mostanság.. Csak a szolis páwafijúknak van barátnőjük, nem mint ha bajom lenne ezekkel az emberekkel, de azért ízlés kérdése hogy a mai lányok milyen sráccal állnak össze, és egy agyonszolizottpáwához azért kell ízlés..
2012. febr. 17. 22:45
 3/17 anonim ***** válasza:
57%

Az én párom macis testalkat, jelenleg kicsit kövér is.

Egy menhelyen ismerkedtünk meg.

2012. febr. 17. 22:46
 4/17 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó Válaszoló!

Ha szabad kérdeznem, milyen menhelyen?

2012. febr. 17. 22:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Van, itt ismertem meg a gyk-n:) és egy tündéri leány:)
2012. febr. 17. 22:56
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem mondanám magam kövérnek, ducinak se, talán a "mackós" kifejezés rámillik,jelen pillanatban, sőt, azóta amióta először szerelmes lettem, nincs barátnőm, nem vagyok képes komoly kapcsolatot kialakítani, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy nem találtam azóta olyat akivel meg merném próbálni, alkalmi kapcsolataim életem java részét betöltik, nyilvánvaló hogy nem a testalkatommal hódítom meg őket, de egyáltalán nincs akkora probléma, hogy a belső értékek mellett ez kizáró ok legyen ;D Tehát választ adva a kérdésedre, barátnőm nincs, alkalmi kapcsolatok vannak, amik az én és az érintett lányok szeretethiányából (esetleg szexuális éhségéből) fakad, rövid időtartamon. Néha hiányzik egy komoly kapcsolat az életemből, hogy tényleg minden egyes nap legyen kihez odabújni, és reggelente kinek kávétfőzni, beszélgetni, szeretet adni/kapni, erősnek és gyöngédnek érezni, nah jó, már folyik a nyál, abbahagyom XD Dióhéjban ennyi :D
2012. febr. 17. 22:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem szeretném itt megírni, nehogy ránk ismerjen valaki :)

Ne haragudj.

2012. febr. 17. 22:59
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a hozzászólást, ment a zöld mancs! :)
2012. febr. 17. 23:03
 9/17 anonim ***** válasza:
56%

Hát itt, hol máshol :)

[link]

2012. febr. 17. 23:18
 10/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem mondanám magam kövérnek, mert eloszlik rajtam az a felesleg ami van, 180 magas 98 kilóval, csomó embert kérdeztem hogy szerintük hány kiló vok, 85nél többet nem mondtak :D na de vissza a kérdéshez, nincs barátnőm. 17/f
2012. febr. 17. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!