Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balazs00xx kérdése:

A nagydatab, duci, dagi lányok, molettek, miért vesznek fel olyan ruhát ami feszül rajtuk, nem is kicsit, minden hurkájuk látszik és a nagy belük, miérT?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 22:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
ebben érzik jól magukat.problem?
2011. dec. 10. 22:26
 2/18 anonim ***** válasza:
62%

csak mert ők is úgy kívánják mint a többi fogpiszka lány.

a sexi, szorulós ruhákat...

semmi közöd hozzá.

2011. dec. 10. 22:37
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Talán mert folyamatosan híznak és a ruhájuk nem hízik velük együtt :) Nekem legalábbis az ilyenről mindig az jut eszembe, hogy már kihízta a ruháját, de még nem vett másikat, vagy még nem tünt fel neki, mert nemrég még jó volt... Másik lehetőség, hogy ilyen ruhákat árulnak, vagy egyszerűen úgy érzik nincs takargatnivalójuk.
2011. dec. 10. 22:41
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg nem találnak maguknak való szabású ruhát. Az ilyen ruhák, meg nem olcsók, de nagyon is csinosak tudnak lenni. Vagy talán nincsenek tisztában önmaguk adottságaival, azaz ugyanúgy akarnak öltözni, ami speciel egy vékony lánynak jól áll. Persze nagyon sok ruha van ami meg egy vékony vagy épp egy magas, vagy alacsony lányon nem áll jól. Bár én azt vallom vegye fel azt mindenki amiben jól érzi magát, de azért néha nézek egyet a buszon, hogy mik vannak...XD
2011. dec. 10. 22:46
 5/18 A kérdező kommentje:

Az első válaszolók, nem érdekeltek:D közöm annyi van hozzá mint nektek, érdekel ez a kérdés mert szerintem undorítóan néznek ki,

ha meg olyanok akarnak lenni mint a normál lányok tegyenek érte ne zabáljanak két pofára.. mivel egészségtelen dagadtnak lenni

üdv.

2011. dec. 10. 22:48
 6/18 anonim ***** válasza:
73%
én is kövérke vagyok( nem vészes annyira azért nem vagyok 80kg.. de 8kg felesleg van rajtam kb.) és fel szoktam venni rövidebb szoknyát és feszülős polót..de azért a szoknya ne mini legyen.. meg nem evszek fel cicancit..mert higy nézne az úgy ki rajtam? .. és sötét ruhákat hordok
2011. dec. 10. 22:51
 7/18 LadyLee ***** válasza:
93%
Valószínűleg hasonló okból, amiért a ronda pasik sem húznak zsákot a fejükre és a buta, felületes és bunkó palik sem hordanak napi 24 órában szájpecket, pedig tanácsos lenne...
2011. dec. 10. 22:59
 8/18 anonim ***** válasza:
72%
És miért igénytelen a pasik 49%a? Miért hordanak csonttestükre feszülős gatyát és polót? NA EZEK ITT A NAGY KÉRDÉSEK;)
2011. dec. 10. 23:07
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

azert,kedves kerdezo,mert a stilus/divat/trend legritkabban parosul esszel es ertelemmel.

nem a koruknak/sulyuknak megfeleloen oltoznek az emberek,de ez nem csak a nagydarab lanyokra igaz.

nezd meg a 30 kilos csontkollekcio kertitorpeket,amint a labuk meretenel 3x nagyobb paplan(deszkas)cipoben billegnek,vagy a nyalgep pasikat a hegyes(es alaktalan)cipoikbe,amik sehogy nem allnak.

ez egy ilyen orszag,csak az szamit,mi van rajtad es nem az,hogy all.

2011. dec. 11. 07:17
 10/18 anonim válasza:
58%
Lehet, hogy másnak meg a piszkafa nem tetszik. Nem mindenkinek egyforma az ízlése. A pasik nagy része szereti, ha egy kicsit teltebb a nő formája. Nem biztos, hogy a te ízlésed a megfelelő másnak is.
2011. dec. 11. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!