Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagydatab, duci, dagi lányok, molettek, miért vesznek fel olyan ruhát ami feszül rajtuk, nem is kicsit, minden hurkájuk látszik és a nagy belük, miérT?
Mindenki azt hord, amit akar.
Ha nem tetszik, ne nézz oda.
Amúgy meg pl. sok férfinak ez bejön, és mivel ők is nők, szeretnének tetszeni az ellenkező nemnek, mert a külsővel rengeteg mindent el lehet érni...
"És miért igénytelen a pasik 49%a? Miért hordanak csonttestükre feszülős gatyát és polót? NA EZEK ITT A NAGY KÉRDÉSEK;)"
Na igen erre én is kíváncsi lennék :D
23:07 és 15:09
Azért, mert a vékony pasik is sok lánynak kellenek. (A kövér nők meg nem olyan sok fiúnak.)
én is változó testalkatú vagyok, voltam duci 136 kg is és voltam 103 kg is ami szálkás izom volt..
ezért mondom h egészségtelen a dagiság.. tapasztaltam(és ne mondjátok azt h nem egészségtelen mert eü dolgozó vagyok), most ismét behíztam valamilyen szinten de én teszek ellene, hozzáteszem akinek a nagyobb darab emberek tetszenek hajrá.. a szerelem sokszor vak:D
és ,hogy mindegy ,hogy hogy öltöznek? nekem mindegy , csupán érdekelt ezért a kérdés:)
21\f perpill 190cm és 116 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!