Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat céljából miért nem jönnek be a duci lányok?
Első válaszolónak nagyon is igaza van :D
Én nem igazán mutatkoznék olyannal aki szerintem csúnya. Ego rombolás stb stb..férfidolog. De a puna nagy úr, ez magyarázza az egyéjszakás kalandokat.
De amúgy akad olyan is aki szereti a dagadtakat :D
sajnálom
Az összes kövér barátnőmnek van párja.
Nem ezen múlik. Persze a kamasz korban főleg az ilyesmi dominál, de később már nem.
És a fiatalabbak között is vannak, akiknek a duci lányok jönnek be. A lényeg annyi, hogy boldog légy és jól érezd magad a bőrödben. Én sem vagyok vékony, (mondjuk a képen lévő csajnál vékonyabb vagyok), soha nem is voltam, mégis mindig akadt udvarlóm, és nem olyan alakok, akiket már minden értelmes nő elzavart melegebb éghajlatra, hanem normális, értelmiségi férfiak.
Szóval fel a fejjel :)
Az alkalmi szex részhez nem tudok hozzászólni. Undorító az, aki még itt sem válogat. Ha már csak szexről van szó, akkor válaszd a legjobbat..
Ha alkalmi szexröl van szó, akkor elég válogatós vagyok külsö terén, viszont komoly kapcsolatnál nekem az egyéniség a "belsö" az ami fontos. És azt se felejtsük el, hogy mindenki tud a külsején változni, ha igényét érzi , vagy a párjának szeretne jobban tetszeni.
Megmondom öszintén, nem járnék veled, de nem azért mert kövér vagy (volt már sovány, és duci barátnöm is) , hanem igy a fényképen a szád állása, meg ugy az egész ami látszik az arcodból nekem egy kicsit megkeseredett, negativ gondolkodásu embert mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!