Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működik úgy egy kapcsolat, hogy a fiú utál bulizni, éjszakai életet élni, fesztiválozni, a lány pedig ugyan nem rajong érte, de azért inkább szereti ezeket?
ilyenkor működik az, hogy a lány egymaga megy bulizni, esetleg néha a fiú is, de csak ritkán?
egy kapcsolatban egyáltalán jó ötlet a párunk nélkül bulizni? etikus?
én szeretek külön bulizni, és szeretném, ha ő is jobban szeretne. én jobban szeretek eljárni, mint ő, de mindketten próbálunk idomulni egymáshoz. nem jó összeragadni, és mindenhol csak egymás kezét szorongatni.
20N
Nem fg szerintem se sokaig tartani.
Egyet ertek az elsovel, milyen szerencsetlent szedtel ossze?
7.
mert?
Azert, mert vannak csajismerosok, akik ilyen helyzetben voltak, h a pasijuk sehova nem jott.
Ok meg meguntakk h allandoan egyedul vannak mindenhol meg ugye akadtak a buliban pasik is szal szakitas lett a vege.
Milyen kapcsolat az, ahol egesz nap csak otthon ulnek?
Egyebkent en meg ilyen hitgyulesekre nem szeretek jarni, csajom kedveert megis elmegyek...szal ennyibelefer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!