Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működik úgy egy kapcsolat, hogy a fiú utál bulizni, éjszakai életet élni, fesztiválozni, a lány pedig ugyan nem rajong érte, de azért inkább szereti ezeket?
ilyenkor működik az, hogy a lány egymaga megy bulizni, esetleg néha a fiú is, de csak ritkán?
egy kapcsolatban egyáltalán jó ötlet a párunk nélkül bulizni? etikus?
Miért, szerinted kötelező bulizni?
És ha nem bulizik vki, az annyit jelent, hogy ki se lép a házból soha és halál unalmas?
És ha vki a barátja nélkül bulizik, akkor becsületes dolog engednie a csábítóknak?
Nem kotelezo bulizni, de mi van akkor, ha elkisered a nod?belehalsz?
Mindegy nyugodtan okoskodjal csak majd ne csodalkozz, ha a nod lel egy pasit, akivel nem csak otthon lehet ulni hanem buliban is jol erzi magat, mert akkor tuti repulsz aztan majd ulhetsz otthon egyedul.
még egyszer:
És ha nem bulizik vki, az annyit jelent, hogy ki se lép a házból soha és halál unalmas?
Az, hogy valaki nem szeret bulizni, az nem jelenti azt, hogy otthon ülő... A kérdező pedig nem azt kérdezte, hogy nyomoréknak tartod-e a párját, hanem, hogy működhet-e így a kapcsolatuk...
Szerintem abszolút nem probléma, ha az egyikőtök kevésbé bulizós, mint a másik. Rendes tőle, ha néha elmegy veled, de egy jó kapcsolatnak nem feltétele, hogy állandóan egymás nyakában lógjatok. Az a fontos, hogy megbízzon benned és akkor ő sem fogja ezt problémaként felfogni. (Szerintem erősíti az benne a bizalmat, ha mindig elmeséled mi történt, kik voltak ott. Biztos ismer pár barátodat, akikkel menni szoktál. Ameddig nem csalod meg etikus. De szerintem úgy is lehet jól érezni magad egy buliban, hogy nem az ellenkező nemű után futkosol egész este...)
A fontos, hogy csináljatok olyan közös programot, ahol mindketten jól érzitek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!