Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat, ahol a Nő a Főnök. Mit gondoltok erről?
A Nő jóformán bármit megtehet, míg a férfinak csak kötelességei vannak, amiket teljesítenie kell!
Pl.: A férfi kitakarítja a lakást, kiszolgálja a Nő minden igényét, óhaját, bevásárol, ajándékokkal lepi meg, stb...Míg a Nő maximum akkor kedves, ha épp olyan kedve van, de inkább csak élvezi a helyzetet. Akár más pasival is lehet, úgy beszélhet a szolga pasijával ahogy akar, azt tehet vele amit csak akar. Tehát kihasználhatja testileg, lelkileg, anyagilag!
Mindez pedig a férfit IS izgatja:)
Hát nekem soha az életbe nem kéne ilyen nő. Ha valamit megtanulhattam a szüleim kapcsolatából, az pont ez. Soha de soha de soha. SOHA!
Abban a szent percben szakítanék vele, amint ez kiderül (már ha később derül ki...). Félreértés ne essék, b@romira nem akarok túlontúl domináns lenni, de legyen egy szinten velem. Az se baj, ha kicsit keményebb fából faragták meg az sem ha "puhábból". De ez amit leírtál nálam már a véglet. És kizáró ok.
Nem érezném magam jól a társaságában, pláne, hogy ki is emelted: csak akkor kedves veled, ha olyan kedve van. Nagy büdös lóf@szt. Én akkor is tudok kedves, barátságos lenni, ha ku*vára nincs kedvem hozzá, ezt minimum elvárom. Nem vagyok senkinek a csicskája...
21F
A véleményem röviden annyi, hogy az említett egyedet nem lehet férfinak nevezni.
Nagyon röviden pedig: papucs.
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!