Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós/duci/kövér fiúk, nektek van barátnőtök?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy hol ismertétek meg a barátnőtöket (már ha van jelenleg).
17/L
2012. febr. 17. 22:37
11/17 anonim válasza:
A páromnak is van... Chaten ismerte meg.
12/17 anonim válasza:
az a baj hogy a mai lányok már nem értékelik az igazi fiukat csak ezeket az "embernek" nevezett 21.századi torzszülötteket bezzeg ha bármelyikre ráverne egyet egy normális fiú kettétörne bármelyik :D réges régen a nők erős nagy férfit akartak hogy meg tudják védeni őket de a mai lányokból ez a természetes mehanizmus már eltünt :/ sajnos ja am 14 /F lehet hogy most okoskodtam és nem így van de akkor bocsi :)
13/17 anonim válasza:
Nekem párom mackós típus, de nem duci. Munkahelyen ismerkedtünk meg.
Ezektől a piszkafáktól teljesen kivagyok. Semmi férfias nincsen bennük.m Sőt, inkább már-már nőiesek (hajvasalás..stb). Most tényleg, egy ilyennel mit lehet kezdeni? Hozzáérsz, és márm kettétörik. Borzalmas. Hátha kinővik ezt 25 éves korukra, mert ha nem, és ezt továbbadják... hát ajaj a világnak.
14/17 anonim válasza:
Nekem nincs, az ismerettségi körömben a nők főleg a vékony testalkatot szeretik :)
15/17 anonim válasza:
13:14: Dettó :\
Kérdésre válaszolva: természetesen nincs.
21F
16/17 anonim válasza:
yousei, és hasonló értelmes válaszolók...
azt azért áruljátok már el, hogy a testalkat és a hajvasalás, meg egyéb, stílussal járó dolgok mégis hogy függenek össze? mert szerintem sehogy..de kövezzetek meg ha tévednék.
17/17 anonim válasza:
mackós vagyok,nekem nincsen barátnőm külsőm miatt 18/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!