Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kellek senkinek mert kövér vagyok, vagy csak mert nem járok el itthonról? L
Van egy barátnőm, ő eléggé duci, hasonló paraméterekkel, szerintem annyira nem is szép, és őt többen nézik meg, szólítják le, mint engem (nekem jó alakom van, szerintem átlagosan szép vagyok). Halvány lila gőzöm sincs, hogy csinálja. És barátja is van, nem is rossz. :D
21L
Nézd! hitegetni hazudni, nem akarok!
K-úrvára nem lesz neked könnyű!
De találhatsz pasit! Ami nem lesz könnyű, de lesz olyan aki (dúrván mondom) megelégszik veled, mert ő is belefáradt már az egészbe!
Nem azzal van a baj, hogy duci vagy. Nővérem soha nem volt 90 kg alatt, mégis mindig népszerű volt a fiúknál! Soha egyetlen pasi sem utasította vissza csak a testsúlya miatt. A titok szerintem az volt, hogy ő mindig is egy pörgős, barátkozós, jólelkű lány volt és sokat járt el bulizni, barátokkal stb. Így nem volt nehéz párt találnia.
Szerintem Nálad az a gond, hogy otthon ülsz! Járj társaságba, légy nyitott és érdeklődő, biztos vagyok abban, hogy így sikered lesz! :)
27/L
Utolsó vagyok, még annyi, hogy nem egy duci lányt ismerek, aki népszerűbb, mint néhány 50 kilós csaj. :)
27/L
Amúgy a súlyod a magasságodhoz képest nem vészes, szerintem kövérnek nemigen lehetne nevezni, maximum nőiesen teltnek. Csak azért írom, mert egy barátnőm szintén ilyen magas és ő 78 kiló, és őt sem a kövér kategóriába sorolják a férfiak. :)
27/L
Addig nem fog változni az életed, míg TE nem változtatsz rajta! TE irányítasz! Neked kell lépned! Nem várhatod, hogy becsengessen egy Robbie Williams kaliberű pasas és feleségül kérjen, ezzel az önsajnálattal nem mészsemmire! Ha magadat semmire sem tartod. akkor változtass! Nem várhatod mástól, hogy szeressen, ha te sem szereted önmagad!
Ha szerinted nem jó így, tégy ellene: Fogyj le, sminkelj, öltözz divatosabban. Ehhez nem is kell sok pénz, ma már sok híresség is jár turkálókba, mert ott ritka kincsek vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!