Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi legyen. Segítség?
Hello!:)
Lenne egy kisebb-nagyobb problémám...egy ideje már együtt vagyok a barátommal,de van egy bökkenő,ami rettentően bánt...a lustasága,sajnálatos módon én is átvettem és csak nem rég vettem észre magamon. Dundi...nem az izmosabb vagy mackós alkat,hanem pont az,hogy dundi,kövér(+40 kb)eléggé bánt,szíve meg a lába miatt,későbbiekben baja lehet és ebből kifolyólag ugye lusta mozogni...őt nem érdekli,felelőség alól is legtöbb esetben kibúlyik...én ez előtt mindig mozogtam itthon,de már azt sem!:SHíztam is...
Szeretném,ha nem sz@rná magát le ennyire és foglalkozna az egészségével és a megjelenésével-tudom úgy hangozhat,hogy nekem így nem jó,de én szeretem minden hogy!Csak mikor a szüleim szólják meg nekem,meg a barátnők...-de a kedvemért se,semmit se...mind ezek ellenére nagyon nagyon szeretem és próbálnám húzni,de erre ő húzott le és nem tudom,hogy tereljem őt a mozgás felé és hogy foglalkozzon magával!Próbáltam vele megbeszélni,de én jöttem ki rosszul és én voltam a rossz,bántott is a dolog,de nem tudom rávenni,azt hiszi,hogy én így nem is szeretem és hogy akkor el kéne így fogadnom stb...de csak jót akarok és hogy ne legyen az,hogy ő is panaszkodik,hogy hogy is néz ki...
Bocsánat,hogy hosszú lett!
Kérlek segítsetek!!!
Én 17/L Ő 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!