Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mi legyen. Segítség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi legyen. Segítség?

Figyelt kérdés

Hello!:)

Lenne egy kisebb-nagyobb problémám...egy ideje már együtt vagyok a barátommal,de van egy bökkenő,ami rettentően bánt...a lustasága,sajnálatos módon én is átvettem és csak nem rég vettem észre magamon. Dundi...nem az izmosabb vagy mackós alkat,hanem pont az,hogy dundi,kövér(+40 kb)eléggé bánt,szíve meg a lába miatt,későbbiekben baja lehet és ebből kifolyólag ugye lusta mozogni...őt nem érdekli,felelőség alól is legtöbb esetben kibúlyik...én ez előtt mindig mozogtam itthon,de már azt sem!:SHíztam is...

Szeretném,ha nem sz@rná magát le ennyire és foglalkozna az egészségével és a megjelenésével-tudom úgy hangozhat,hogy nekem így nem jó,de én szeretem minden hogy!Csak mikor a szüleim szólják meg nekem,meg a barátnők...-de a kedvemért se,semmit se...mind ezek ellenére nagyon nagyon szeretem és próbálnám húzni,de erre ő húzott le és nem tudom,hogy tereljem őt a mozgás felé és hogy foglalkozzon magával!Próbáltam vele megbeszélni,de én jöttem ki rosszul és én voltam a rossz,bántott is a dolog,de nem tudom rávenni,azt hiszi,hogy én így nem is szeretem és hogy akkor el kéne így fogadnom stb...de csak jót akarok és hogy ne legyen az,hogy ő is panaszkodik,hogy hogy is néz ki...

Bocsánat,hogy hosszú lett!

Kérlek segítsetek!!!

Én 17/L Ő 17/L

2012. febr. 1. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
17L és 17L ? Mindketten lányok vagytok?
2012. febr. 1. 19:56
 2/8 A kérdező kommentje:
jajj bocsánat!:D 17/F
2012. febr. 1. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj tovább! Tudom, hogy ez így leírva szörnyű durván hangzik, de ne álltasd magad. Ő nem fog változni, te pedig szenvedsz majd az önmarcangolás miatt. Kell ez neked 17 évesen????? Tudom hogy ebben a korban nehéz elfogadni, de a világot megváltani nem lehet, főleg, ha nem akarja. Olvasd el még egyszer mit írtál.... Olyan mintha már 25-30 éves házasok lennétek, ráadásul egy nem jó, csak megszokott viszonyban. Hidd el: az ilyen pasi nem FÉRFI, mellette te sem leszel soha NŐ!
2012. febr. 1. 20:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Én mind ezt nem akarom!:S Ahhoz túlságosan szeretem...bármit megteszek,bárhogy,akármit csak sikerüljön elérni azt,hogy erőt vegyen magán és neki álljon...fogyózott már,de vissza hízta:SMondta már többször is hogy mozognia kéne meg hogy neki áll megint a fogyónak,de semmi!Ha meg én megemlítem attól tartok,hogy rosszul jön le neki...hozzá teszem jó pár évig sportolt(úszás) de aztán sajnos abba kellett hagynia...
2012. febr. 1. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem neked kell akarni, hanem neki! Ha szeret, akkor akarni is fogja. Ellenkező esetben, ha sikerül az ő sikere lesz, ha nem, akkor közös kudarc....Á, nehéz ezt pár szóban elmagyarázni. Lényeg az, hogy ebben a kapcsolatban te az alárendelt szerepet osztottad magadra. Az igazi kapcsolatban pedig csak mellérendelő szerepek vannak. Bocsi,de a leírtak alapján a tietek nem ilyen és te boldogtalan vagy. Ha segíteni szeretnél, akkor elsősorban magadon. Ülj le és gondold át: mit nyertél te ebben a kapcsolatban? Számított-e a te véleményed? Saját magad tudsz-e lenni? Utána mérlegelj, hogy kell-e ez neked és miért! Bocsi, nem akartam nagyon kioktató lenni. Én is hozzád hasonló cipőben jártam. A saját káromon tanultam meg, hogy a "Teréz anya" szerep nem hálás, sőt majdnem én is rámentem. Nehéz volt, de kiléptem... És képzeld, akadnak még igazi pasi. Akinek nem pótanya, ápoló, hanem csak a nő kell! :)
2012. febr. 1. 21:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Mellette önmagam vagyok,saját magam,eddigi kapcsolataim során ő az aki megbecsül és szeret...hálás vagyok ő érte és én szeretném valahogy rávenni...valamiféleképpen,mert érzem nála azt,hogy képes lenne,de kell egy löket.Tükörbe utál nézni,saját magát fikázza sokszor és nem értem,hogy akkor mért nem?mért??és kibúlyik ez alól,ha próbálom megbeszélni vele,hogy mit tegyen,hogy fogyjon...
2012. febr. 1. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Hálás vagy neki mert szeret???.... inkább le sem írom, amit akartam, mert nagyon megbántanálak. Azt pedig tényleg nem akarom. Minden szavaddal őt mentegeted, magadat vádolod. 40 kiló túlsúly ebben a korban rengeteg, bár minden korban az. Minden kövér ember a kajával kompenzál valamit. Neki kell rájönni, hogy mit és változtatni ezen, ha akar. Ha nem, akkor ücsöröghet nyugodtan egész életében a meleg sz@rban. A kényszeres evés olyan függőség, mint pld a drog. És a drogosok hozzátartozóinak is csak nagyon nehéz elfogadni, hogy ők semmit sem tehetnek. Legfeljebb szétmarcangolják saját magukat belülről egy olyan bűntudat miatt, amit nem is kellene érezniük. De ha tényleg segíteni akarsz a barátodnak, küld pszichológushoz. Egy külső ember mindig objektíven látja a dolgokat. Na ő tudna segíteni.
2012. febr. 1. 21:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát rendben,nagyon köszönöm a segítséget!
2012. febr. 1. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!