Mit teszel, hogy a párod több legyen tőled, és ő mit tesz, hogy azt érzed fontos vagy neki?
én most másokra vagyok kíváncsi,
másoknál hogy megy ez?
másokra vagyok kíváncsi
ki miből érzi, hogy szeretik és ki hogyan mutatja ki párkapcsolatban, nem néhai alkalmakkal, hanem a mindennapokban.
Hát a volt párom mindig nagyon kedves volt velem. Figyelt véletlenül elejtett megjegyzéseimre. pl h 6 a kedvenc számom. és egyik nap hozott nekem egy szál rózsát amin 5 bimbó volt. vagy reggel mire felébredtem hozott nekem péksütit. ilyen apróságok. mindig mondta h mennyire szeret, ami nagyon jól esett.
Sajnos én nem nagyon tudtam kifejezni az érzéseimet, pedig nagyon szerettem, de egyszerűen nem tudtam kimutatni rendesen. Azóta is bánom, mert biztos jól esett vna neki ha egyszer kétszer én is meglepem őt mondjuk vacsival, vagy sütivel, esetleg ha elfogadtam vna melyik focicsapatnak szurkol (ami nekem végül is mind1 volt, csak ellenkezésképpen mindig leszóltam xD)
Hát ennyi a személyes :)
pont ilyesmikre gondolok, köszi a választ
várok többektől is
Kis ajándékokkal lep meg. Itt nem gondolok nagy dolgokra, van hogy ha ő megy boltba, hoz nekem egy csokit, mert tudja, hogy örülni fogok neki.
Támogat a munkámban, segít, hogy mindig jobb legyek benne, ahogy ezt én is megteszem érte.
Elmegyünk étterembe évfordulón, házassági évfordulón. Sokat sétálunk, és akkor mindig olyanokról beszélgetünk, ami a másiknak fontos. Megbeszéljük a problémákat ha vannak.
Gyergyafényes vacsi vagy fürdő itthon. Ha sokat dolgozik megmasszírozom, s fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!