Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit teszel, hogy a párod több...

Mit teszel, hogy a párod több legyen tőled, és ő mit tesz, hogy azt érzed fontos vagy neki?

Figyelt kérdés
mostanában gondolkodom ezen, mert én úgy érzem a barátom olyan közömbös velem mint egy idegennel. mondtam neki, erre kiderült, ő is ezt érzi, csak fordítva, hogy én vele.
2012. jan. 29. 17:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egy műszakban, ugyanott dolgozunk, de ha nagy ritkán ő pl. túlórázik, én meg nem, aznap mindent megteszek, hogy jó hangulat várja otthon. A kedvencét főzöm, sütök neki. Úgy általánosságba én a hasát kényeztetem, sokféle finomsággal lepem meg, rá is fér. :)

Ő lepett már meg azzal, hogy ágyba hozta a reggelit, hozott valami apróságot. Vagy csak szimplán hozzám bújik és megpuszilgat.

Csak sajna nem túl gyakoriak ezek a momentumok, nekünk is be kéne újítani.

23L

2012. jan. 29. 17:46
 12/17 tetro ***** válasza:
100%

"Fürödj vele a hálószobában gyújts illat gyertyát"

Szerintem ha ezt választod, akkor is inkább a fürdőben fürödjetek, mert a matrac nehezen szárad meg majd különben...

2012. jan. 29. 17:47
 13/17 anonim ***** válasza:
A megfogható dolgokon kívül mint pl reggeli készítés, boltból valami apróság stb. szerintem leginkább az apró érintésekből lehet észrevenni hogy igazán szeret-e a párod.Például mosogatás közben megsimogat, tévénézés közben átölel vagy megérinti a combod akkor is ha épp el van merülve az újságolvasásban.
2012. jan. 29. 17:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyikünk sem az a nagyon romantikus, viszont imádjuk egymást, és ezt ki is tudjuk (most már) mutatni. Nehezen szoktunk egymáshoz, ő az első barátom, és tulajdonképpen érzelmi analfabéta voltam a kapcsolatunk elején. Hisztis, akaratos, önző, és gyűlölöm magam, akárhányszor csak eszembe jut, hogy mit műveltem azzal az emberrel, aki a Szerelmem, akit szeretek, akiért bármit megtennék. A türelmének köszönhetően most már rendben vagyunk.

Leginkább nálunk is az érintések, amik érezhetővé teszik a vonzalmat, és a szerelmet. Nem fekszünk egymástól fél méterre, mindig összebújunk, ha éppen filmet nézünk, vagy valami. Mindig puszilgat, simogat, átölel, én úgyszintén. Ma reggel például éppen pakoltam össze a cuccaimat, odajött, és hátulról átölelt. Ilyenkor komolyan sírni tudnék a boldogságtól.

A szex sem utolsó dolog, ha éppen romantikusra váltunk, akkor mondja közben, hogy gyönyörű vagyok, szeret, hiányoztam, csókolgat, simogat, szorosan magához ölel. Csodálatos. Ő a legtökéletesebb ember számomra, és nem is tudom mit csinálnék, ha elveszíteném.

Szoktunk egymásnak csokit venni, ha éppen van pénzünk, vagy ő pl imádja a karamellás tejet, úgyhogy ha éppen jól állunk anyagilag, akkor veszek neki stb. Keressük egymást napközben. Tudom, hogy gondol rám, ahogy én is rá. 17L, 21F, másfél éve vagyunk együtt.

2012. jan. 29. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Mindennap, aki előbb elmegy hagy egy kis üzit a másiknak a parafatáblán a konyhában. Mikor felébredek az az első, hogy félig hunyorogva kicsoszogok, hogy megnézzem mit üzent.

Sokat öleljük egymást, elalvás előtt kis időt összebújva töltünk, és a jóéjt puszi sosem maradhat ki. Szoktunk olyat csinálni, hogy ül a kanapén, én meg beleugrok (óvatosan) az ölébe és szeretgetjük egymást.

Ki akartam festeni, de nem tudtam elhúzni a bútort, úgy volt, h együtt megcsináljuk. Pont nem volt szolgálatban, így mire du. hazaértem kifestett és meglepett.

Sokat becéz, sokszor beszélünk a kapcsolatunkról, tervez velem, és én vele.

Én ilyenekből tudom.

23N és 30F

2012. jan. 29. 22:46
 16/17 anonim ***** válasza:

"Fürödj vele a hálószobában gyújts illat gyertyát"

Szerintem egy vesszőt kihagyott, és igazából

"Fürödj vele, a hálószobában gyújts illat gyertyát" akart lenni. De hát kitudja :) Azért ilyenen nem kell kötekedni, akadnak ennél nagyobb hibák is a világon

2012. jan. 30. 09:28
 17/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

a leírtakból úgy vágyom már én is egy normális kapcsolatra

2012. febr. 4. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!