Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te milyen erőfeszítéseket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te milyen erőfeszítéseket teszel, hogy legyen barátnőd? Ugyanez a kérdés a nőkhöz is, ti milyen erőfeszítéseket tesztek, hogy legyen pasitok?

Figyelt kérdés
Új ruhákat veszel, változtatsz a kinézeteden, a gondolkodásmódodon, tanulsz, művelődsz, stb.
2012. jan. 3. 19:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Felújítottam a ruhatáram, kicsit utána néztem, hogy mik az öltözködés alapvető szabályai, és próbálok mindig igényes lenni. Fodrászhoz 3 hetente járok, és naponta borovtálkozom. A műveltségemmel eddig sem volt gond, úgyhogy azt csak ugyanannyira fejlesztem, mint amennyire korábban is.

És még valami: oda szoktam menni lányokhoz :)

2012. jan. 3. 19:45
 2/17 A kérdező kommentje:
És sikerrel jársz?
2012. jan. 3. 19:46
 3/17 anonim ***** válasza:
gyúrok (mesterséges anyagok, szteroidok nélkül), hetente szoliba járok mert nagyon fehér a bőröm, fél évente 3-zor elmegyek kozmetikushoz arctisztításra, igényesen öltözködök styleist tanácsára. stb.
2012. jan. 3. 19:46
 4/17 anonim ***** válasza:

odafigyelek magamra

régebben mindenhova jártam,könyvtártól az operáig,színházig,hajógyári sziget stb..sehol semmi.Most újra elkezdtem szórakozóhelyre járni(ha már máshol úgysem jönne össze)(de nem a hajógyárira,azt jól elkerülöm)romkocsmákba,vagy pincehelyiségszerű diszkókba ahol normálisabb fazonok vannak(van pár külföldi is).Már akadt is egy hódolóm,kár,hogy nem jön nekem be :D

2012. jan. 3. 19:48
 5/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. So-so. A korábbiakhoz képest sokkal inkább. Előtte kb évente egyszer volt valami futó kis dolog egy-egy tök átlagos lánnyal. Ebben az évben azért voltak jó estéim nagyon szép csajokkal, meg pár randim olyanokkal, akik nem csak szépek, de értelmesek is voltak. De barátnőm még nincs, habár most megint úgy tűnik, hogy alakulhat valami.
2012. jan. 3. 19:56
 6/17 anonim ***** válasza:

Megbarátkoztam magammal... viszonylag :P A gondolkodásmódomat meg folyamatosan fejlesztem a minél stabilabb erkölcsösség felé. Sokak szerint ez rossz döntés, de nekem éppen ez válik be. De természetesen nem kényszerből csinálom, hanem mert valójában így gondolom, így azért könnyebb.

Ja, és bejött :D

2012. jan. 3. 20:00
 7/17 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Adni kell magadra, és eljárni társas életet élni. Akkor jönni fognak a nők maguktól is.
2012. jan. 3. 20:03
 8/17 anonim ***** válasza:

Megpróbálok minél többször emberek közé menni, de sokszor nem az én társaságom, random lányokhoz félek odamenni, már féléve készülök egy lányhoz de nem sikerül:/ Pár randim volt már, az utóbbi évben annyit fejlődtem hogy alig hiszem el. Amúgy szétgyúrom magam itthon, most kezdtem el egy edzéstervet, ami nagyon kemény. Meg már nincs kocka testem, szerencsére jóképű is vagyok, már csak tökösebbnek kéne lenni, de amúgy művelődök is nagyrészt. Gondolkodásmódom pozitív bár néha visszaesek, de az is csak rövid ideig tart. Régen depressziós voltam de annka vége hála apszicho könyveknek. A ruhákról annyit hogy faja fekete póló a menő:D Hajamat belőttem hajhabbal, az is nagyon zsírül áll:D

Szurkoljatok xD

F18 soe volt senkim

2012. jan. 4. 03:58
 9/17 anonim ***** válasza:

Megpróbálok minél többször emberek közé menni, de sokszor nem az én társaságom, random lányokhoz félek odamenni, már féléve készülök egy lányhoz de nem sikerül:/ Pár randim volt már, az utóbbi évben annyit fejlődtem hogy alig hiszem el. Amúgy szétgyúrom magam itthon, most kezdtem el egy edzéstervet, ami nagyon kemény. Meg már nincs kocka testem, szerencsére jóképű is vagyok, már csak tökösebbnek kéne lenni, de amúgy művelődök is nagyrészt. Gondolkodásmódom pozitív bár néha visszaesek, de az is csak rövid ideig tart. Régen depressziós voltam de annka vége hála apszicho könyveknek. A ruhákról annyit hogy faja fekete póló a menő:D Hajamat belőttem hajhabbal, az is nagyon zsírül áll:D

Szurkoljatok xD

F18 sose volt senkim

2012. jan. 4. 03:58
 10/17 anonim ***** válasza:
dupla lett xD
2012. jan. 4. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!