Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folymatosan pisilem össze magam elmentünk orvoshoz mert azt hittük fel vagyok fázva de az orvos azt mondta nem mit csináljak?
Figyelt kérdés
Én buszozok fél órán keresztül és nembirom vissza tartani a pisilést, van pár rossz emlékem is vele, otthon pisilek de egy 5 percre rá megint pisilnem kell nem tudom mit csináljak?2012. jan. 3. 18:29
4/11 anonim válasza:
ne háziorvoshoz menny :/ azok csak tippelgetnek (tisztelet kivételnek)
6/11 anonim válasza:
Elsőnek pelus, aztán egy hosszabb beszélgetés az orvossal.
7/11 anonim válasza:
Mondok egy érdekeset!
Körülbelül 11 éves voltam, amikor valami oknál fogva megint elkezdtem bepisilni éjszakánként. Elkezdtem gondolkodni, hogy ha egy madzagot kötök a végére, biztos nem fog kijönni. Meg is tettem, és mielőtt pisilnem kellett volna, sikerült felébrednem. Néhány nap múlva már elfelejtettem, hogy rá kell kötni és újra fel tudtam kelni, ha pisilnem kellett.
8/11 anonim válasza:
Szóval szerintem pszichológiai alapja van a dolognak.
9/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 12 éves
2012. jan. 3. 18:36
10/11 A kérdező kommentje:
Nem este pisilem össze mgam buszozás közben reggel pisilek is de a busz is felráza a hasam és érzem hogy pisilnem kell.
2012. jan. 3. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!