Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folymatosan pisilem össze magam elmentünk orvoshoz mert azt hittük fel vagyok fázva de az orvos azt mondta nem mit csináljak?
Figyelt kérdés
Én buszozok fél órán keresztül és nembirom vissza tartani a pisilést, van pár rossz emlékem is vele, otthon pisilek de egy 5 percre rá megint pisilnem kell nem tudom mit csináljak?2012. jan. 3. 18:29
11/11 anonim válasza:
Léteznek ilyen célra kialakított betétek.
Mennyire pisilsz be? Teljesen, vagy csak egy kicsit?
Az természetes, hogy az embernek reggel, főleg ebben a hidegben sokszor kell pisilnie, de ezt elvileg vissza kellene tudni tartani.
Mióta van ez?
Ha nem változik, akkor urológus szakorvost keress fel és ő segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!