Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te milyen erőfeszítéseket teszel, hogy legyen barátnőd? Ugyanez a kérdés a nőkhöz is, ti milyen erőfeszítéseket tesztek, hogy legyen pasitok?
Nem hiszem hogy ezert a "celert" ermes megvaltoztatni aki vagy. Ha csak szakadt 50 eves ruhaid vannak akkor irany venni egy ket cuccot, de nem ez a lenyeg. Egy eros human beallitottsagu ember nem hiszem hogy jol erzi magat egy fustos pubban.
Lenyeg.... olan heleket kell keresni es surun latogatni ami megegyezik az erdeklodeseddel es elobb utobb belebotlasz abba akit keresel, akarva akaratlanul. Nincs TV, szamitogep... idorablo dolgok amik zombiva tesznek.
Ha felelnk vagy... ajanlom a "leszarom" technikat. :) Legtobbszor segit, hisz nics mit veszeteni es csak az bukik el aki meg sem probalja, de hat ezt lehetne 5 oldalon keresztul folytatni.
Eddigi életem során 1-dolog működött. Amikor kissé jobban kerestem,és nem 76-kiló voltam,hanem egy 10-el több,mert meg tudtam venni a táplálék kiegészítőket, és jó cuccaim voltak,meg rajtam volt az újonnan vásárolt marha bőr dzsekim.
Akkor ezek tényleg működtek. Más egyébként nem.
Most hogy már nem megy olyan jól,bezzeg nem használ semmi.
nem a 10 kilo plusz es az uj cucc... Hanem hogy jobban erezted magad a sajat borodben es ezaltal magabiztosabb voltal es jobban erezted magad a sajat borodben. Ha valakinek pozitiv a kisugarzasa, mindegy miben van.
En 90rol estem vissza 75re, tehat tudom mirol beszelsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!