Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik a jobb, ha a fiú vékony vagy ha kövér?
Pl: 190cm és 70 kiló vagy 180cm és 120 kiló.
Én az előbbi vagyok és oldalról nem látszom. Azért egy kicsit izmos a felsőtestem, de a törzsem oldalról olyan mint az Always betét. Meg a lábaim is fogpiszkálóból vannak.
190cm 70kiló az anorexiás már szinte. 180cm és 120kilóstól pedig félnék.Félek a kövér emberektől...
Szal inkább a 70kilóst próbálnám kicsit hízlalni.
Én is 190 vagyok 75 kg -mal ,de szerintem gyurással már eléggé jól ki lehet nézni,szóval kezd el ,nekem már kezd alakulni :)
20F
Én barátaim mind 180 cm körüliek voltak és 100 kg kb és nem voltak kigyúrva. Nekem a nagyobb darab férfiak jönnek be akik erőt sugároznak és elbújhatok mellettük a 158cm/45kgommal :D
22/L
Azért a kettő között vannak még átmenetek..
Ha mindenképpen választani kell, akkor az első, de nemigazán jönnek be a vékony srácok (bocsi)
Inkább 185+ és 80 kg:))
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!