Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nagyon vékony vagy egy viszonylag kövér lánynak könnyebb párt találnia?
Ugye az ideál, az a nem túl vékony, de azért vékony nő. Na most szerintetek egy nagyon vékony (pl. 165cm - 45kg) vagy egy viszonylag kövér (pl. 165cm - 75kg) nőnek könnyebb párt találnia?
Linkelek képet, hogy érthetőbb legyen.
Nagyon vékony:
Duci:
Te melyik vagy?:)
Egyébként nem csak a kilók számítanak...főleg nem hosszútávon. A kisugárzás, és a közös hullámhossz jóval fontosabb.
És persze ízlések és pofonok... van olyan srác, akinek a kicsit ducibb lányok jönnek be, van akinek a vékonyabbak...
Kelly C. gyönyörű szép szerintem.Ha valaki "kövér" vagy "duci" létére ilyen adottságokkal bír, mint ő, a belsője is rendben van, akkor inkább ennek a típusnak könnyebb.
De! ismerősöm, 22 éves csaj, nagyon vékony, 163 cm kb. és 50 kg alatt van, mégis rakadnak rá a pasik.Nem élt úgy 14 éves kora óta 1 hónapot, hogy ne lett volna valakije.
Ennek ellenére szerintem a ducibbaknak könnyebb.
Én egyik se vagyok, szerintem én az átlag kategóriába tartozok.
160 cm - 54kg ...de fogyózok. :D
Tudom. :) 49 kg voltam és még nem voltam megelégedve a testemmel, mert nem sportoltam és egyáltalán nem voltam feszes és, hát koplalással oldottam meg a dolgot. Aztán abbahagytam és hirtelen lettem 55 kg, utána még híztam is 57 -re és most vagyok 54 és már próbálok normálisan fogyózni. És már sportolok is meg minden, úgyhogy szerintem most még jobb testem is van, mint 49 kilósan. :D
Am 16 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!