Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nagyon vékony vagy egy viszonylag kövér lánynak könnyebb párt találnia?
Figyelt kérdés
Ugye az ideál, az a nem túl vékony, de azért vékony nő. Na most szerintetek egy nagyon vékony (pl. 165cm - 45kg) vagy egy viszonylag kövér (pl. 165cm - 75kg) nőnek könnyebb párt találnia?
Linkelek képet, hogy érthetőbb legyen.
Nagyon vékony:
Duci:
2011. dec. 30. 13:48
11/20 anonim válasza:
Szerintem meg gusztus.Egy dagadt nő nem ízléstelen hanem gusztustalan.
12/20 A kérdező kommentje:
És egy anorexiás nő nem gusztustalan?
2011. dec. 30. 14:29
14/20 anonim válasza:
én a ducira szavazok, a vékonyak nem érdekelnek
16/20 anonim válasza:
Az anorexiás nők tényleg gusztustalanok. A csont és bőr rettentő undorító...
Inkább legyen olyan mint a második képen...
21F
17/20 mxxx válasza:
a vékonnyal öszejössz és felhízlalod olyanra amilyenre akarod :D:D:D:D:D
18/20 anonim válasza:
szerintem akkor sem gusztus, hanem ízlés... egy ducibb nő is lehet sexis :) szerintem, ha ízlésesen néz ki :) nekem egyébként az ilyen felfogású emberekhez nem lenne gusztusom... :D
19/20 anonim válasza:
Azért mert te os egy gusztustalan kövér vagy
20/20 anonim válasza:
Apád f@sza kövér te idi0ta kérdező!!!!!
A második képen egy szép arcú, átlagos testalkatú csaj van!
Ő se nem kövér se nem viszonylag kövér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!